Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy hol kapok 7 seb. mitohoz kuplunglamellát? Mert azt már múltkor mondtátok , hogy használtat nem szabad venni. De újat hol kapok?Várom a válaszokat
eladó mito evo!2008as rendszámos 1600km oldala karcos amúgy szinte új!ezzel csak menni kell nem kell folyamatosan alkatrész!18le folytás iktatható 580e !hiába vesz valaki 3_400ér mitot ha 2 hónap múlva rákölt 150ezret.más: irdatlan barom emberek vannak csere:full tuningos aerox egy az egybe gondolja a birka.
Helló,láttam,h eladnád a mito evot ,aminek az eleje törve van, mi sérült rajta,és megvan még minden hozzá,nem adtál el róla semmit? írtam privátba is már,de az msnem: bojtorbalint@freemail.hu
De hogy ha minden jó akkor menyit kéne neki kipörögnie? De amúgy üresben jobban kipörög mint terhelés alatt. A membrának lehet köze hozzá? Mert az már elég vacak.
Ha üresbe is alig akar kipörögni akkor nemtudom mi van, majd valaki jobban hozzáértő megmondja De lehet hogy karburálás :)
Lehet hogy tudsz rajta lazitani a karnál, vagy lent a blokknál.
Ahhoz, hogy tovább használjam kellett volna még rá költeni, amit már nagyon nem akartam + most ősszel nincs időm motorozni suli mellett. Lesz majd másik, 1-2 éven belül, melótól függ majd.
Hát nem tom azt a hangján is észrevenném nem?
Honnan tudom megállapítani?. De az a baj hogy 9000-es fordulat felett szaggat 10000-nél meg kész meghal nem húz semmit de szó szerint semmit. üresbe is max 11-ig pörög de azt is nehezen.
A kuplungra a karnál kell állítani ugye?
Ok akkor majd megcsinálom ezt. Idáig is mozdítottam és akkor elhallgat . De van egy olyan gondom is hogy 120-nál többet nem akar menni. 9000-ig megy utána meghal. 7.-be 120-nál pörög 9000-et. ez miért van. Mielőtt megszorult még múltkor 7.-be olyan 160-at ment 9-10000 között.
Olyan kérdésem lenne hogy hol kapok 7 seb. mitohoz kuplunglamellát? Mert azt már múltkor mondtátok , hogy használtat nem szabad venni. De újat hol kapok?Várom a válaszokat