Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Érdekelne EVO-ba kuplung bovden,és vizhőfokmérő óra! ha valakinek van korrekt áron,egyből vinném,sürgős!
kereklámpás mito komplett idomszett indexel ha valakinek van írjon. Nagyon fontos. és ha hibátlan azonnal megvenném. És ha esetleg egy kerekpár lámpa akkor azt is. köszi
Hello. Van eladó power motorom 6000Ft-ért, ha érdekel valakit írjon, evo-ba volt...
Helló, szétszedem a primámat,és csak azt akarom kérdezni,h árban majd kérdezhetek,h mit mennyiért? van msned? mert ha meglesz a mito, amúgy is keresni folgak...
Keresek!Mito 1-et jó blokkal! a kinézet nem számít,olcsón!
nah vidi nem lett mert a fényképezőt elvittem lemerült elemmel de majd holnap egyébként phbn28 van karbim ha jolt tom a membránház felöli oldali csavart befele tekerve kevesebb benzint adok neki nem?
nekem van egy rám maradt km óra ha érdekel msn en megtalálsz:)
De szükszavuak vagyunk ma..a tuareg rallymon anno 34es karb volt az ment az 500 gilera nexus nem birt vele de a fogyasztás 6-8 lityi.a mito a 28 as karb al 4 5 liter ezek a z emissziós törvények megölik a 2 ütemet :10kw ?karcsú.
dob rajta valamennyit
Mondjátok már meg légyszi hogy 32 34 es karbival sokat javul a teljesitmény? most 28as van.
Benzint csak úgy tudsz elvenni hogy kisebb fúvókát teszel bele, vagy a súberen állitassz.
A levegőből lehet elvenni. De attól is függ h mien a karbid.
jah egyébként aki ért mitohoz az mondja má el h meik csavarral és merre veszek el anyagot tőle tom olvassak vixxa el is kezdem
grrr uh nagy nehezen fel eröszakoltam a kereklámpásra a evo kipufot de még a hátsó lábtartóhoz nincs rögzitve de baszott jot lép na meg a a hang...ahhhhh holnap vixxa kötöm a powert meg álitok a karbin fura de ami a folytottal jo volt az a arrownak sok hm mind1 majd álitok rajta de holnapra várható vidi
a piros :)
a piros v a sárga tört?
Sziasztok!
Motoros sérülésem miatt megválnék a 2es mitomtól!

A motoron a plexi, fejidom, tükör sérült meg....

AJÁNLATOKAT VÁROM! SÜRGŐS NEM SZERETNÉM SOKÁIG NÉZEGETNI IGY...
Mindenkinek eladó a gépe? Müszerfal nincs valakinek eladó vagy cserélendő?Más Mito cuccra ilyesmi...
nekem is eladó :)
Jah értem:D
megvan még a kicsike lehet h tavasszal veszik meg csak,válságvan +hideg.
el is adtad elég gyors voltál nem olyan régen láttam még csak vagy tévedek?
nemkell megijedni tél van ilyenkor nemésszerü motort venni,majd tav asszal nyáron!nekem csere jött helikoptertől a hizóig minden kps 1 ember 520ért akarta vinni.Fájó bucsút vettem tőle.
hello. van munkahenger=6eft
csavar=500eft
Hát mindenki el akarja adni a gépét csak hát az a bibi hogy senki sem akarja megvenni. Azt se tudja már az ember hogy hova vigye le az árat hogy még neki is jó legyen. Kinek van eladó mitoja ? Írjon megnézem őket.
Ne is add el elöttem...