Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lett, csak elölis 2 dugós a fék
Az evot rendszámmal veszed?
gagavectra olvastad a neked irt kommentet?
neeeeeeeeeeeeeee nekem ez kell micsoda szakszerűű kialakítás micsoda gyönyörű kinézet imádom
Hát ez csodálatos cucc ajánlom figyelmetekbe... Katt ide
helló!
írnál egy emailt hogy ott dumáljuk meg?
zotyamancs@freemail.hu
üdv
Körlámpás 95 ös Mito nincs...Am a körlámpás és az evo plexi nem kompatibilis egymással.
Sziasztok lenne egy perselyezésre váró hengerem hengerfelyel termosztátal 5000Ft-ért. Akit érdekel írjon
Köszi szépen,de nemtudom h jó egy körlámpás 95-ös re!?
HEllo nekem lenne egy evo plexim, ha érdekel, írj mailt aztán megbesz.
cagiva mito evo full nyitott 2000-km futott felujitás oda a blokk
nyitott henger 1 gyürüs dugoval=65eft
Ez egy kicsit drága ugyh várok még hátha van olcsóbban!
De azért köszi!
Ezt árulják a szatunánál. Ez inkább a kereklámpásé
Nekem 95-ös mito-hoz kellene plexi!Amit mondtatok az nagyon drága!
CAgiva mito evo alkatrészek: komplet blok 2000-km futott felujitás otta,1 gyürüs lapos dugoval,nyitott henger, 200H hengerfejel=65eft
komplet power szett=25eft
gyujtás=15eft
fejidom=25eft
elsölámpa=
20eft
müszerfal=15eft
tank=25eft
elsötelok-villahid
al=35eft
oldalidokok,ülések,hátsó teló,lábtartok,kormány,kapcsolok,
kábelköteg,önin
ditó,fékek,sárvédők,..............stb
dani nevü srácnak van 2-3 min hibával plexi olvassátok vissza egyébként a szatunásoké evo vagy mi a turó nekem telóba azt mondták 1 fajta van .
** Jánoshalmai
Szatuna kft -nél lehet rendelni víztisztát, meg még vagy 4-5 féle színt de 13000 + 1345 Ft kiszálítás ami szentem egy bunkó műanyagdarabért irreálisan magas. Jánoshami motorbontó pl fejidomközéppel 1 üt adja bontott állapotban 25 ezerért. Hát mi van itt ? kötlsem a motorom értékének 1/10 -ét plexiért vagy ez csak az én skót agyam bassza fel ?
Sziasztok!
Kellene nekem is egy plexi!kinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
enyém 300 irányárba
akkor vedd meg az enyémet 366e-ért
a helyzet az komolyra forditva a szót ha ennyire nyugtalanit a kérdés okt 02 óta árulom akkor 599e ért másnap kereskedő 515e elvitte volna azóta vége a szezonnak ,remélem azért tavasszal megveszik,addig halott a piac jelentkezem mindenkép.
Jól van nyugtasson ez a tudat mikor még tavasszal is árulod a mitot
lehet de a hyoui-misung ért se
550ezret senki nem fog ezért adni... Ha valaki annyit szán rá akkor vesz már egy komolyabbat