Rotboj segítettek az ábrák köszi.A gyujtása (alalplap lendkerék biztosíték ... eredeti csak a gyujtásmodul ami adja a jelet a gyujtótrafónak az nem gyári meg a gyújtó trafó sem.Holnap rakok fel képeket.Lényeg ha van valakinek Kereklámpás mitohoz gyujtó trafója meg gyujtásmodul-ja(ezalatt CDI-t értem) van írjon e-mailt nitromt2@citromail.hu vagy hívjon tel.:0670/2744409
Fordulatszámszabályzó?"Nincs benne tiltás és szétpörgi magát" Hát ez nagyon új...Powereletronikára gondolsz sztem hogy nincs bekötve és állandóan nyitva van a szelep...vagy nemtom..
A power elektronikát nem lehet bekötni,mivel nincsennek benne a csatlakozók sem,esetleg ha valaki le tudná fényképezni a gyujtó trafóját, azt megköszönném de tuti,hogy nem a gyári.
Segítségeteket kérném Misoc,vasfarok vagy aki bont mitot(kereklámpást) kellene hozzá gyujtó trafó meg fordulatszám szabályzó.Mivel az én mitómba más a gyujtótrefó meg a szabályzó része amiben nincs tiltás tehát szétpörgi magát,és a powert sem szabájozza,állandóan nyitva van(nincs és nem lehet bekötni. Ha van valakinek gyujtó trafólya és fordulatszám szabályzója akkor írjon e-mail vagy hívjon. e-mail : nitromt2@citromail.hu tel.:0670/2744409
Köszönöm a segítséget!
egy mitot forgalomba helyezni 100körül van /sacc/kinti adásvételi +néhány kinti papir rengeteg utána járás nem éri meg ilyen öreg mocinál.Ez örök téma jó e kismotornak 25ös .Rizikós
Sajnos ez kevés ez már bizonyitott:S:S VAn ameik elnézi van aki nem... ezért prolkoznék meg egy rendszámozással valahogyan.... hea nems iekrül kénytelen leszek eladnia paripámat:S
hát sztem sokat nem tehetsz, kötsz rá 50es biztosítást,és reménykedsz,h a yardok nem akarnak belédkötni...meg max kmórán a lapot átrakod 120as skálára..és jó dumád van :)
aki olaszmotor párti olvassael kondi linkjét röviden a wv megakarja venni a ducatit a majmok szidják a wv t.legalább a németektöl tanulnának precizitást e téren van hiányosságuk.ui a falon van
Rotboj segítettek az ábrák köszi.A gyujtása (alalplap lendkerék biztosíték ... eredeti csak a gyujtásmodul ami adja a jelet a gyujtótrafónak az nem gyári meg a gyújtó trafó sem.Holnap rakok fel képeket.Lényeg ha van valakinek Kereklámpás mitohoz gyujtó trafója meg gyujtásmodul-ja(ezalatt CDI-t értem) van írjon e-mailt nitromt2@citromail.hu vagy hívjon tel.:0670/2744409