Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Normális motorozáshoz teljesen jó.3éve használom,nyáron ezzel járok melózni 25km re és a városba is teljesen jol tudok vele közlekedni.Hosszabb uton is voltam már vele és 80-100km-t megállás nélkül simán lenyomok vele.200 km után már fárasztó dehát ez nem túra motor ugyhogy ez természetes
Az a baj ezekkel a motorokkal hogy normális motorozáshoz azért kevés ha valakinek meg csak azért kell hogy városba futkozzon vagy melóba járjon oda meg luxus a fogyasztás meg egyéb költségek miatt. az inkább vesz egy 125ös cbrt mondjuk... Azért 500ezer nem kis pénz
Evo első sárvédő nincs?
És ha van milyen színben és árban?
Üdv
mennyiért árulod?:)
Nem evo volt :) jaj úgy megvennéma motorod csak tudja a halál mikor jön mega kártérítésem
a 240es evo volt? ha helyzet az ha megvennék átülnék 1 nakedra az a stilusú motorom még nem volt,tavasszal se lehet eladni?Ez a válság v a tél?
Totál halott, én is 240-ért passzoltam el az enyém, örültem, hogy pár nap alatt tudtam vevőt találni rá. Ha többet akartam volna lehet még tavasszal is meglenne.
Sok sikert a saját bizniszedhez!
Ha 1,5 évvel előbb lett volna ilyen ajánlat holnap szerintem már nem lenne meg.
olyan szinten halott a motor piac h 500ért kell vkinek a mitom? érdekel a reakció .tavalyi rendszámos 1600km szinte új .
csá vedd meg az enyémet
neked olcsobb
Eladó gyári mintára készített fojtatlan kipufogó. Akit érdekel a hirdetéseim között megtalálja.
oké,rendben, mindenképpen szólok majd, kösszi
1 hónapja hirdetem az idomot a kutya sem jelentkezett én 16ért vettem.mostmár csak lom nekem majd rakok fel róla képet ha aktuális. Üdv
persze 3hét múlva meglesz annyi pénz,és veszek egy töröttet.. ,és akkor ,ha még meglesz az idom,akkor megveszem, és körbenéztem , mást is lehet kapni egész jó áron,persze nem mindent,de nem véletlenül lesz olcsó a gép..
háj 3 hét és evo?én evomat nemviszik csak csere jön.Pedig nemtudják mit veszitenek!majd ráébrednek aki vesz 1et 400ért...na jó ez már lerágott csont.
helló, nekem kellenének majd, 3 hét múlva, ha meglesz még , jelentkezek érte
srácok van balos evo idomom alsó felső megvettem potyára 6e odaadom ne foglalja a helyet.misoc úr nemszámolnád be a karbondobba?
mito idomok: komplet idomszett oda adom neked=20eft
meg egy elsölámpa=6eft akciosan.
helló
Cagiva Mitó2 eladó 160.000 az irányár.
Fejidom és plexit sérült.
cagiva mito mito evo freccia bontott alkatrészek eladok:
blok,henger,gyujtás,karbi,kipufogó,öninditó
,bendix,telok,müszerfal, idomok,lámpák,ülések,fékek,hütök,felnik,lánc,pow
er,............
stb.
hello:705377495
nah ezek mind érdekellnének.
tudsz telefont adni?
fel is hívnálak egy két infóért.
kösziköszi
helllo: vannak kereklámpás idomjaim=
oldalidomok felsö=5eft
alsok=5eft
farok idom=6eft
tank=10eft
elsölámpa=8eft
hátsó lámpa=5eft
fejidom=6eft
hello: misoc160@freemail.hu msn-en vegyél fell
Hello mindenkinek egy cagiva w12- hez keresek elsö telokat ha valaki tud valamit légyszi irjatok. Elöre is köszi.