Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez 4t re való dob
újonnan vettem,de nincs róla papír... Nagyatádon lakom, esetleg Veszprémben vok még elérhető,de a felfogatásról fogalmam sincs, át kell alakítani a leömlő végét..jobbat nem tok, sztem nobb az átmérője mint a mitoé,de még télig veszek mitot,ha nem viszi el senki,akkor felteszem rá..
Helló, hát primára picit nagy igen, kellene is bele folytás, én úgy vettem,h egy fickó olaszból hozott 2-t, én az egyiket megvettem, 250ccmig jó amúgy,de persze 125ösre jobb, papírom nincs róla,de nem házilag gyártott ,v ilyesmi... :)
Köszi. A héten viszik el a ciberét ha minden igaz. Azért kérdeznék pár dolgot a mociról... Demajd ha elviszik hívlak hamég meglessz. .
rotjob jó a dob ezt újonnan vetted? Tipusbizonyitvány? 50esre mintha nagy lenne..hol lax?mito felfogatással passzol?
Ez 2T-re való?
Most, vagya Prima ilyen pici vagy a dob kurva nagy XD
Helló,nekem van sportdobom,eladó, alig használtam,de kéne pénz..
szia aha meg van 0630/4700-190
Hali. Megvan még a mito? Köszi
Kellene bal oldali index esetleg kompletten tükörrel. Szóljon aki esetleg tudna.
kuplung kar-konzol meg kell néznem ha van=4eft
kormánysuly= 500ft/db
de van használtab is amit olcsoban 15eft tudnám adni ez meg 1992-es miton volt de ez nem ujszerü!
kösz és még h kuplungkar konzollal és kormányvégsúly? persze makulat:)
hello: jobb oldali konzol-fékbedál-munkahenger az egész ujszerü állapotban van 2007-es mocin volt=20eft
jah misoc komplett jobbos lábtartó amin van fékpedál de gyári makulat nem lötyögös meg fék munkahenger gumi porvédővel(fontos) ezt igy kompletten mennyibe adnád vissza térő vásárlónak?:D
windows moviemaker vagy sony vegas 8.5
grrr vazzz má van arrow rendszer de jöv hét csütörtökig nincs időm felrakni tiszta ideg vok de nem baj mert már alakul a zsé a mikuni karbira is..... am segitsen valaki szeretnék képekből és 1 vidiből összerakni egy "vidit" ezt h lehet? ill mien progival
hello: nekem van mikuni 35-ös karbi,szivató, szivocsonk, memrán=20eft
carbon sport dob evora=12eft
sziasztok! holl lehet lendkerék éket szerezni?
szia mindenki !1 plexi jobbos +tükör kellene árajánlatokat irhatnátok,.a 28as karbi helyett 32 v34 es karbi sokat javit a teljesitményen?:esetleg sportdob valakinek?vettem jobbos oldalidomot feleslegesen alsó felsö vkininek?beszámitani csak h ne dobjam ki 5e ért,én 12ért vettem.csumi
cagiva mito evo 125 2000-res arrow kp-mikuni35 karbi =195eft
cagiva mito evo 125 2007-es gyári 6000-km futott=245eft
cagiva mito evo 125 2004-es gianelli kp mikuni 35karbi=345eft
téli akcio.....
Okés,kösszi..majd ha meglesz jelentkezek alkatrészért...
Köszi az infót:D 15.000?:O:O