Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

h-h eladtad?
Apám lesz munkád rendesen!Ez majdnem tropa!
Már az Alföldön, augusztus végén eladtam.
Volt ugy hogy enyém is csinálta...powermotorba van egy poti ami szabályozza hogy mennyire kell elfordulnia a annak a tengelynek ami a bowdeneket mozgatja.És az a poti 1 kicsit kontakt hibás és pont a határán állmeg ahogy meg kellene és ott rezeg mert egy pillanatra oda ér egyre nem..és ez okozza a morgó hangot.Megoldás ha ráérsz kapd szét kontakt sprayzd be és kész..addig meg annyi hogy ráadod a gyujtást tak fel kicsit fegmozdítod a tárcsát hogy merre holgat el és kész
Randy hol a motorod?
Amikor ráadod a gyújtást akkor kell neki ellenőrizni, vagyis 2 zizegő hangot kellene hallani. A bowdenen úgy állics hogy le van szedve a kipufogó, mert akkor látod a nyelvet.
Üdv! Hát minek az neked?
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a power motorom állandóan morog ha ráadom a gyújtást. Miért van ez? Próbáltam állítani a bovdenen de semmi. Mi lehet a probléma. Ennek köze lehet hogy 9000-es fordulat fellet nem hú és semmit nem csinál. Ki pörgi a 10000-et de semmi. Ezt sem tom h mi lehet. most lett bejáratva tehát szinte ujj dugó. Nem értem. 9000-ig meg jól megy. Várom a hozzászólásokat
Ha 30fok van ha 5 nekem mindég pontosan 65fok a vizem Király
Nézz szét E-bayen, hátha
nézd teis nagyon ott van
valami témát feldobhatnátok mert este a mama a szül feleségeket nézi tv kilőve,
matens 306551967 aszáma a csocsinak.
matensr! ha belemész az alkatrész rovatba volt 1 csóka aki 39ért árult fejidomot + oldalidomot egybe telefonba már 30at mondott.
hello:nekem van minden hozzá:
tank=25eft
alsó-felsővillahidd=20eft
kormá
ny=3eft
sajnos evo mito drága ügy törötböl motort épiteni 748-as ducatira viszik az elejét mert rá tehetö.........és ezzért drága minden hozzá és kevés is van belöle.........
Sziasztok!

Cagiva Mito Evo-hoz keresek fejidomot és lámpát.
Tudtok segíteni?
nekem ha 20 fok körüli az idő akkor felmegy 60-65-re, de he már hideg van akkor csak 50
szóval ha jóidőbe se megy fel akkor termosztát a bűnös.
kérdés :tudja valaki az okát mért nem megy aviz 60 fok fölé ?termosztát? esetleg sportkipuff képpel valakinek reális áron /nem 15-20ért/
Mind1..pontosan eddig én se tudtam..93 ban 5éves voltam azt se tudtam mi az hogy MotoGP..
Akkor jól emlékszem Ezzel csak annyit akartam hogy nem az miatt szálltak ki hanem mert csődbe ment a gyár... Asszem utána lett a ducati tulajdona
Még 10 évvel azelőtt, 93-ban.
Szerintem a cagiva már előbb kiszállt a gp-ből nem mikor 1000es 4t szabály bejött...
Adatlapomon ott van..asszem..
elkérhetném az msn címed?J N Sz megye az nicns messze tőlem:)
én Pest megyei vagyok:)
Ez még tényleg a gyári dugó.A hengernek nincs semmi baja...hengerfejröl lejön az a kis korom hígítóval azt kész.Még megy ezzel a dugóval de ha alkalmad lessz rá cseréld ki egy Asso-ra vagy egy Wössner-re(én is ilyet veszek bele most télen..ha minden igaz)Nekem is még gyári van benne