Hello! még új vagyok itt mitos körökben, nemrég vettem a kis evomat. Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy eddig tökéletesen működött a motorom, majd egyik délután pitbikeos haverral motorozgattam városban, de nagyon alacsony fordulaton. Napvégére kezdett fura hangot hallatni magából a motor ilyen kicsit daráló-dobogó hangot a blokkból. Inkább haza mentem lassan ne legyen baja, beálltam garázsba. Nah azóta nem indul. Önindító elvileg pörget, anyagot kap, gyertya szikrát ad. Segítsetek tanácstalan vagyok. Kaptam egy olyan pofont lehet kuplungnál szétesett valami, ma leeresztettük olajat, leszedtük mind2 oldali deknit minden jónak tűnik:S Nem tudom mit csináljak, SEGITSETEK!
Nincs vki 1 arrow dob eladó 125 ccm-is NSRre?ami cagiván v tzr-en van az is jóó!
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
féltem a motort de igazándiból csak párszor voltam eddig pályán (kakucson) és még ez verseny is az első volt meg hát valami szutyok fos rezó van a motoron és nem akar forogni de majd jövő héten kiprobálok egy nyitot csövet egy eddie lawson replikáról és ha azzal se lesz jó akkor misoctól arrow:D de ettől függetlenül nekem teccet a verseny igy sikerült ez van:) majd jövőre gyertek mitosok mert rs topikban is volt vixxa jelzés és egy 25ös utcai kat inditunk azt csá
Sziasztok!Rendszámos mitora cserélném aprilia sr150/50es robogómat(2002es)érték egyeztetéssel gyári állapotban,pár karc van raj és ennyi a hibája.Ha valakit érdekel az bátran irjon v hivjon Tel:06302497799
e-mail:police07@citromail.hu
Valaki tudna mutatni egy képet,h hogyan kell beállitani az olajpumpát, hogy 1:30 keveréket kapjon?
Szerintem az enyém az sokat nyom, és be akarom állitani rendesen.
ha kell csinálok rola képet.
Dunlop, Pirelli!
Pályán használtak de van új is...
érdeklődni 0620 5140810
És 34es karbihoz szivócsonk, és a karbi és a légszürö közötti csö is kellene!
ha van vkinek vmelyik akk msn:egedi_m@hotmail.com
A piros vizsgáztatható?
e-mail:police07@citromail.hu
ha kell postázni is tudom.
érd:705377495
Szerintem az enyém az sokat nyom, és be akarom állitani rendesen.