grrrrrrr szkuli ezért öri hari sose bocsi nem csak hülyölök remélem sikerül szereznem vagy legalább egy karbon lapkásat.....
jah írtam cbr forumba h jövőre is rendeznek e nyolcadliteresek túráját megint mert ha igen szeretném ha minnél több cagivás képviselné a márkát:D egyébként ha valaki tud karbon membránt vagy vforce-t pls azzonal szoljon
Aha, amikor belekerült a membrán, a dobot megtömtük üveggyapottal, utána gyorsultunk egyet haverommal. Neki egy 2005-s Rs125-e van. Kétszer is megvertem 0-120 km/h ig több mint egy motorhosszt kapott mindkétszer. Ezt szerintem előtte nemtudta volna. A fogyasztásra leszek majd kiváncsi, menetteljesítménybe sokkal jobb érezhető a különbség. Örülök neki, Köszönet Fahee-nak
Sanszos pedig, hogy leragadt akkor, ezt nem fogod a karon érszrevenni. Haver Tuaregje egy telet állt az udvaron (hát igen...:D) és uez volt a probléma, megcibáltuk párszor aztán szétugrott.
Sürgősen kellene 1 normális állapotú plexi kereklámpás mitora. Ha van valakinek légyszi jelezze.
állt este 8-10 között vagyok fen.
Fogyasztásra még énis kiváncsi leszek.
jah írtam cbr forumba h jövőre is rendeznek e nyolcadliteresek túráját megint mert ha igen szeretném ha minnél több cagivás képviselné a márkát:D egyébként ha valaki tud karbon membránt vagy vforce-t pls azzonal szoljon
tank=25eft
Haverom tudott eggyet szerezni
De azért tényleg kössz