Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárilag is karbonlapos, vagy pár ezerért lehet venni lapot hozzá
Hali !
Sürgősen kellene 1 normális állapotú plexi kereklámpás mitora. Ha van valakinek légyszi jelezze.
sorry kétszer sikerült feltenni.nem baj csodálkozzatok a szépségében
sziasztok.érdekel vkit a motor?meg van szorulva.perselyeztetni kellene + egy uj dugó is kell bele.ára 140000ezer ft.csere sport motor vagy robogó.
sziasztok.Érdekel vkit a motor?meg van szorulva.perselyeztetni kellene + egy új dugó.Kb 50-55ezer ft.csere lehetséges sport motorra vagy robogóra
hello:MSN cimem:misoc160@freemail.hu
állt este 8-10 között vagyok fen.
Az király
Fogyasztásra még énis kiváncsi leszek.
grrrrrrr szkuli ezért öri hari sose bocsi nem csak hülyölök remélem sikerül szereznem vagy legalább egy karbon lapkásat.....
jah írtam cbr forumba h jövőre is rendeznek e nyolcadliteresek túráját megint mert ha igen szeretném ha minnél több cagivás képviselné a márkát:D egyébként ha valaki tud karbon membránt vagy vforce-t pls azzonal szoljon
Aha, amikor belekerült a membrán, a dobot megtömtük üveggyapottal, utána gyorsultunk egyet haverommal. Neki egy 2005-s Rs125-e van. Kétszer is megvertem 0-120 km/h ig több mint egy motorhosszt kapott mindkétszer. Ezt szerintem előtte nemtudta volna. A fogyasztásra leszek majd kiváncsi, menetteljesítménybe sokkal jobb érezhető a különbség. Örülök neki, Köszönet Fahee-nak
Sokat jelentett a membrán ? teljesitménybe
Neém ééll adoóÓ.....
misoc, ha van msn-ed akkor vegyél fel. sipos.akos.kishegyes@windowslive.com
szkuli pls ha van eladó vforce membránod? lécci írj be ide vagy emailt amp19@freemail.hu
helo: nekem van kormányom=3eft
tank=25eft
Már nincs meg. Szkulinál érdeklődj
Nem kell bocs
Haverom tudott eggyet szerezni
De azért tényleg kössz
fahee vagy valakinek nincs Vforce tassinari 3 membránja mitohoz?
2000Ft-ért
Inkább a fejidom tartó konzol lenne a fontos mer azt nem tud senki!
mennyiért adod?
Váltókar nem kell?
sziasztok!cagiva mito evo hoz kellene kormány!Ja és egy tank!uccsi@citromail.hu
Sanszos pedig, hogy leragadt akkor, ezt nem fogod a karon érszrevenni. Haver Tuaregje egy telet állt az udvaron (hát igen...:D) és uez volt a probléma, megcibáltuk párszor aztán szétugrott.
misoc. Thanks ! full respect......
Csá! Hova valósi a motor(honnan lett hozva)? A papírokat nem lehet valahogy megoldani? A kölcségeket fedezném.