Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csö bontotból jött ben igy csak 50-esként lehet használni a motort.
MIto EVO-hoz baloldali fejidom tartó konzol S.O.S.
shooter911@vipmail.hu/06705549192 délután
Hello! Köszönöm szépen a választ! Majd még lehet lesz egy-két kérdésem!
Az előző válaszom csak félig jutott el nem tom miért... Bár a lényeg benne van pont ilyen sorrendben kell leszedni a cuccokat és az egészhez nem árt egy lendkerék lehúzó mert anélkül elég nehezen jön le...Nekem volt ugy hogy a lehúzó közepébe levő 10-es acélcsavarnak leszakadt a feje minthogy lejöjjön...
Baloldalidom,gyujtásdekni,bendix,fogaskoszorú,lendker
Sziasztok! Most készülök a motoromat elcserélni egy mitora és a srác akié a mito azt mondta hogy az éket nyírta el annyi a baja! Mennyire kell megbontani az ékcseréhez? Válaszotokat előre is köszönöm!
Hello van váltókarom, ha érd írj mailt, és megbeszéljük, meg küldök képet!
MIto evohoz baloldali fejidom tartó konzolt tud vki és még egy váltókart mellé?
FONTOS LENNE!
UI:
Ja, és nem tudja véletlenül vki h a fejidom tartó konzol heggeszthető-e estleg?
shooter911@vipmail.hu/ 06705549192 délután
kössz mindenkinek
ok.
Papírjai vannak?
hello: motor abban az állapotban van ahogy a képen is látod.
idomhiányoságok vannak. ezt leszámolva a motor szalon állapotban van ,6000-km gyári kulcsok, minden küködik rajta, nincs letörve rola semi kezelö szerv(váltókar-fékkar-kapcsolok) ok minden rajta.
Ja és még a hiányosságai érdekelnének (ha van ojan)?
Ok. Csak január elejére van betervezve hogy veszek. Ha addig megmarad akk. ezt.
Majd még jelentkezek.
Birnál néhány képet küldeni?
sipos.laszlo.kishegyes@gmail.com
Járattad a motort? hogy bemelegedjen meg ilyesmi? ha utána nem emelt ki akkor nem tudom ..
hello. meg van még a moci. szinte szalon állapotu 6000-km van benne
minden müködik rajta, érd:06705377495
helló valakinek kuplungal tapasztalat?Konkrétan 6hét álás után nem emel ki,De nincs leragadva.
olaj vizkozitásával is lehet variálni igy. Többre mész mint a mennyiséggel baszakodni
HI ALL!
misoc, láttam a hirdetéseidet a motor.hu-n. A piros Mito még megvan?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Voltam motorozni, 60 fokig melegedett, aztán itthon amikor megálltam felment kb 65-ig, öntöttem bele fagyállót, és járattam addig amig lement 60 fokra a viz, átjárhatta a fagyálló a rendszert?
cagiva mito alkatrészek eladok minden ami egy miton van
Gyüjtöm a lóvét ahogy tom de még ilyesmi is kell mint dugó csere...amit aktuális lessz szólok
Heló misoc.
Evo plexid mennyiért van? Valami sötétített esetleg?
Hello tudnátok nekem segiteni a mitoba és a freccia c12 r -ben ugyanolyan blokk van?
valamint a sűrűséggel is tudod. nekem 10W van benne, ha puhábbat akarsz akkor 5W, ha még keményebbet akkor 15W. De 10W kell gyárilag.
Pedig úgy tudsz variálni, ahogy massimo mondja. Rs-en én is sokat játszottam vele mire megfelelő lett.