Az előző válaszom csak félig jutott el nem tom miért... Bár a lényeg benne van pont ilyen sorrendben kell leszedni a cuccokat és az egészhez nem árt egy lendkerék lehúzó mert anélkül elég nehezen jön le...Nekem volt ugy hogy a lehúzó közepébe levő 10-es acélcsavarnak leszakadt a feje minthogy lejöjjön...
Sziasztok! Most készülök a motoromat elcserélni egy mitora és a srác akié a mito azt mondta hogy az éket nyírta el annyi a baja! Mennyire kell megbontani az ékcseréhez? Válaszotokat előre is köszönöm!
MIto evohoz baloldali fejidom tartó konzolt tud vki és még egy váltókart mellé?
FONTOS LENNE!
UI:
Ja, és nem tudja véletlenül vki h a fejidom tartó konzol heggeszthető-e estleg?
shooter911@vipmail.hu/ 06705549192 délután
kössz mindenkinek
hello: motor abban az állapotban van ahogy a képen is látod.
idomhiányoságok vannak. ezt leszámolva a motor szalon állapotban van ,6000-km gyári kulcsok, minden küködik rajta, nincs letörve rola semi kezelö szerv(váltókar-fékkar-kapcsolok) ok minden rajta.
Ok. Csak január elejére van betervezve hogy veszek. Ha addig megmarad akk. ezt.
Majd még jelentkezek.
Birnál néhány képet küldeni?
sipos.laszlo.kishegyes@gmail.com
Voltam motorozni, 60 fokig melegedett, aztán itthon amikor megálltam felment kb 65-ig, öntöttem bele fagyállót, és járattam addig amig lement 60 fokra a viz, átjárhatta a fagyálló a rendszert?
shooter911@vipmail.hu/06705549192 délután
FONTOS LENNE!
UI:
Ja, és nem tudja véletlenül vki h a fejidom tartó konzol heggeszthető-e estleg?
shooter911@vipmail.hu/ 06705549192 délután
kössz mindenkinek
Papírjai vannak?
idomhiányoságok vannak. ezt leszámolva a motor szalon állapotban van ,6000-km gyári kulcsok, minden küködik rajta, nincs letörve rola semi kezelö szerv(váltókar-fékkar-kapcsolok) ok minden rajta.
Majd még jelentkezek.
Birnál néhány képet küldeni?
sipos.laszlo.kishegyes@gmail.com
minden müködik rajta, érd:06705377495
misoc, láttam a hirdetéseidet a motor.hu-n. A piros Mito még megvan?
http://motor.hu/motor_vpage.js...
Evo plexid mennyiért van? Valami sötétített esetleg?