Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyári Evo rendszer cserébe ,max egy kis kp mellé?
25re gondoltam, ha neked is megfelel! Kb 500km van benne.
Sziasztok!
Nincs valakinek hasonló lábtartója olcsón csak az alu része érdekelne?
Meg valaki nem tudna betenni képet mito támasztóról(sztenderről)?az még jobb lenne ha valaki méreteket is tudna adni....
Köszönöm előre is
Hátsó lábtartó: magasabban van az Evo dobja, mint a kereklámpásé, ezért rövidebb is rajta a lábtartó. Ergo, ha felteszed a dobot a lábtartód mögött vagy előtt kell elvezetned.
ezt pontosan mittakar?
Sziasztok!Nincs elfekvőben valakinek egy végdobja?Arrow,Leo-Vince vagy vmi hasonló?fontos lenne.Köszönöm előre is.üdv
Lábtartót kell cserélned hozzá
Hali,,,
Mennyi volna puff...?
Hali! Van egy eladó nyitott pufóm, gyári evo cső méretei szerint csinált, nagyon szép hanggal. Akit érdekel írjon!
az jó, nekemis igy eszik kábé
jaja
Amúgy ezt nézted ki?
Szerintem is borzalmas. Csak marha olcsón hozzájutottam és úgy voltam vele, hogy felújítom és eladom (most van összerakás alatt). Az S51-esen gondolkozok, hogy meghagyom téli meg hasonló célokra. Bár ha jövőre cserét akarok, akkor ő is megy... De lehet, hogy még idén.
hát én nem nagyon gyilkolom olyan 7-ig szoktam 60%-ba a másik 40% 7-ezer fölött és olyan 6litert eszik a 7 a nagyon max
géza!abban megegyezhetünk h a swarbli a föld 1ik legrondább motorja remélem?de a simó techika az igen!
Ti meddig pörgetitek a mitot átlagba, és mennyit eszik ? :)
A svalbémmal jártam úgy, hogy mentem 65-el (30 helyett ) és megláttam, hogy a rendőrök pont mérnek + igazoltatnak. Szerencsére le tudtam kanyarodni balra. De psszt!
értem de amig nincs pénz felesleges elmennem hiába jó meg minden ott állunk majd hogy akkor a cash hol van nincsen és akkor oda vissza már 140km és akkor ha haza jöttem akkor megint elküldeni postával megint plusz kiadás amit az elöbb irtam az lenne a legjobb megoldás azt is értem hogy te is elakarod adni én is elakarom a mocit de addig nincs most pénzem
Debrecen ide 70km motorra ülsz és megnézed
vagy fel tudnám küldeni Debrecenbe a ruhát de akkor illendő ha nem jön már vissza
eddig simsonnal vagy 3-szor Az apriliával egy üldözésem volt az evoval az idáig meg tett 2500km alatt egyszersem kb már 1 éve nem igazoltattak
hát érdekel de csak akkor tudnám megvenni ha elvinnék az evot mert akkor mennék a kawáért és visszafele pedig a ruhát is megnézném de nem vették még meg szal később is ha még meg lesz később is érdekel komolyan mondom mert már nagyon kéne egy ruha felpróbáltam egy 56 méretűt kb hosszra jó volt Arlenn ness csak a hasamnál kb 8cm még kellett volna hogy összeérjen
Eddig 1X igazoltattak, az is azért volt, mert a rendőr szerint nem indulhatok el az útpatkáról. Egy másik eset, haveromat igazoltatták, 180-as 11 kW-os Hondája van (vagy lehet 12, nem emlékszem pontosan) és a két rendőrcsaj azt egyeztették, hogy az A1 250 ccm-ig van.
Én nem félek tőlük, vagy magyarázkodok vagy esetleg adom a hülyegyereket. De inkább az előző...
ruha csak neked csak most kell?