szia,sztem adsz a szarnak egy pofont.amennyivel erősebb,annyival nehezebb.nagyon széles az a blokk.ha akarsz bele blokkot,1henger 4t vagy eseotleg sor2,, 2ütemből meg v2 250eket betudod szórni.
én személy szerint aztmondom ha másik blokkot akarsz,és 4ütemet,tegyéél be egy cagiva river,vagy w16 blokkot.600ccm 4ütem olaj/levegőhűtés,nyomatéktenger.és kurvaegyszerü berakni...
üdv
Ha másik blokkot akarsz beletenni, akkor a már kipróbáltakat javasolnám: RD350, XT600, de vmi 1 hengeres enduro blokk tuti belemegy, V2-V4 a hátós vázmerevítő miatt nem megy bele a sor4 meg a szélessége miatt.
szerintetek egy zxr 250 es blokkot be lehet épiteni? gondolom a tartó részeket át kell hegesztetni meg ilyesmi de ezeken kivül megoldható?vagy csak egy újabb hülye ötletem amiböl megint nem lehet semmi?
hát akkor darabokban jobban megérné eladni, azt nézzük hengerszett(henger dugó gyürük hengerfej ) 40-50 körül van blokk 25 körül és akkor még ott a power cuccok,elektronika,karbi légszürő önindito hütö/különolaj tartály stb...
én személy szerint aztmondom ha másik blokkot akarsz,és 4ütemet,tegyéél be egy cagiva river,vagy w16 blokkot.600ccm 4ütem olaj/levegőhűtés,nyomatéktenger.és kurvaegyszerü berakni...
üdv
törzskönyves!
Meg bnődnek is a fáradságáért