Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CBR 125! Fogyasztása pénzben fele mint a mito, de inkább harmada ha az olajat is beleszámoljuk, karbantarása meg szinte nulla...
Sziasztok!

Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?

előre is köszönöm az eligazítást
rendben van, add meg az email-cimed és megirom a postázási címet
akkor kettőzer a kettő eggyüt jó? és utánvéttel
az ami a csövön van rajt..(bocs nem fék .hanem kuplung)
fékkart tartó az alatt mit értesz? cső az nem 2000,na ezret akartam
2 ezer forint
Hello!
Olvass vissza egy két oldalt én is hasonló kérdéseket tettem fel és ott már válaszoltak
Milyen rezó van rajtuk? Amilyen nekem volt, az a több részes?
Engem érdekel!Képet tudnál küldeni?
Hello!van egy eladó Evo nyitott 125-ös hengerem,enyhén karcos max honolni kell(asszem 3-4 ezer Ft) ha valakit érdekel szóljon és megbeszéjük...
Google, Dunlop logo, nagy méretű képek :D
http://motormatricak.hu/#/matr...
itt van mito :D
és mennyibe lenne a 2 együtt( 93-as mito ra a kormány cső meg a fékkar tartó(ami a kormánycsutkára van csavarozva)?
TudnÁl mÉg kÜldeni ilyen matrica sablonokat?elÖre is kÖszi!
itt van pár ami függőleges
a http://motormatricak.hu meg tudja csinálni ha adsz képet nekik róla, meg a méretet megmondod
A csövet is!
A Lawsonon karbon dob és más rezó van gyárilag én ennyit tudok, meg a fényezés.
Nem tudjátok honnan lehetne ilyen Dunlop matricát szerezni az első sárvédőre?
Az első képen a Lawson mito van, olyan van Randy-nek is ha jól tudom.
A másodikon meg Denim Mito, ami 160-as.
nekem van minden... olcsóban adom
A kart azt óvatosan vissza lehet hajlitani (nekem már 2szer sikerült)
hello
valaki nem tudna nekem bontott kormány csövet és ami rajta van kuplung kar konzol részt?.....eldölt és elferdült.. a konzol meg elrepedt :S
Tudtommal szinte semmi, annyi hogy karbon tompitó van rajtuk. Meg talán más némelyik fordulatszámmérője. A IIeseknek meg lyuggatott idomzata van meg a fejidomon van légbeömlő, illetve a tankon vanegy karbon mintázat.
sziasztok megtugya nekem valaki mondani hogy a lawson mitöl különbözik a többitöl?
van nekem is báttya...
Vasfarok mikor leszel msn-en ? megadnám a címem vagy esetleg valami más elérhetőségen hogy minél hamarabb meglehessenek a bowdenek