Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?
A csövet is!
A Lawsonon karbon dob és más rezó van gyárilag én ennyit tudok, meg a fényezés.
Nem tudjátok honnan lehetne ilyen Dunlop matricát szerezni az első sárvédőre?
Tudtommal szinte semmi, annyi hogy karbon tompitó van rajtuk. Meg talán más némelyik fordulatszámmérője. A IIeseknek meg lyuggatott idomzata van meg a fejidomon van légbeömlő, illetve a tankon vanegy karbon mintázat.
Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?
előre is köszönöm az eligazítást
Olvass vissza egy két oldalt én is hasonló kérdéseket tettem fel és ott már válaszoltak
http://motormatricak.hu/#/matr...
itt van mito :D
A Lawsonon karbon dob és más rezó van gyárilag én ennyit tudok, meg a fényezés.
Nem tudjátok honnan lehetne ilyen Dunlop matricát szerezni az első sárvédőre?
A másodikon meg Denim Mito, ami 160-as.
valaki nem tudna nekem bontott kormány csövet és ami rajta van kuplung kar konzol részt?.....eldölt és elferdült.. a konzol meg elrepedt :S