Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem csak 2004-ben lett forgalomba helyezve (itthon)
LOL azt írja: 2004-es HÁHÁHÁHÁ . 94-96-os inkább az :) Mito

Ja amúgy az enyém 2023-as modell!
Kellemes délutánt mindenkinek!
Eladó pár cucc:
mito hátsó teló, szép, sérülés mentes, tartó csavarokkal: 6800Ft.
Dellorto 28 karbi, membránnal, komplett, hibátlan: 8000Ft
Főtengely, szép, gyári állapotban: 6000Ft.
Mito hengerfej(125cc) hibátlan, szép állapotban, termosztáttal, vízhőfokmérő gombávval: 4300Ft
fesz szabályzó: 2500Ft
olajpumpa kompletten, hibátlan: 2400Ft.
világítás kábelköteg: 2000Ft.

Bármi érdekell írj nyugodtan!

cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Sziasztok!

Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?

előre is köszönöm az eligazítást
misoc! mennyibe tudnál adni egy fesz.szabályzót ha van
hát ebben van vmi :)
Valahogy gondoltam :D
De akkor az indexeket vedd majd le, nehogy eltörjön
Csak is pályán használom a gépet:)...
Szerinted ha 150-nél rendszám nélküli mocival trafiba botlassz, és 1 km után ott várnak a zsaruk akkor mit csinálsz ?
nem kell valakinek 1 pár gumi a masinára?
van egy szett dunlop D209gp-m
ha érdekel írjatok robkaa46@vipmail.hu-ra küldök képeket
nekem 43as van hátul, de pl ismerősőmnek 6sebességesen is az van neki a vége óraszerint 175körül van és 12ezret leforogja. Szóval lehet velük szórakozni, de sztem 43at probálj meg. Talán jobban kitudod forgatni.
Ja értem
Nem, nem csak ilyen volt az én Mitom színe is :D
aha a kategóriájába tartja a lépést szóval akk megpróbálok rövidebb áttételt szerezni kicsivel elég lenne nekem a 160as végseb is csak azt jó lenne ha nem csak szélcsendben tudná mert ha szembeszél van akk nem igen akar 150fölé menni:S
OK,
köszi fahee,akkor ha elfogy azt veszek.
Én a bejáratásnál Castrol Power 1 Racing-et használtam, jó minőségű olaj, ajánlani tudom csak.
Használni haszálhatod, de én agip speedre szavazok
Lehet nem birja el az áttételt a motor azért nem forogja ki a 7et. Amúgy jóerőben van?
Miért tiéd volt az egyik?
Hello!
Mitoba Castrol 2T olajat kaptam,szerintetek használhatom ezt,vagy inkább hanyagoljam?
Najó az más:)
Aza fényezés ismerős jah már tudom...
hát azt hogy hány fogas nem néztem még de így látatlanba mi a vélemény?
Amikor egy NSR-t néztünk a tulaj beindítás után felültetett maga mögé és hideg motorral 130-al bemutatta " tudását " kátyús falusi úton. Egy kicsit halálfélelmem volt . Na én az ilyesmi esetekre utaltam.