Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?
nekem 43as van hátul, de pl ismerősőmnek 6sebességesen is az van neki a vége óraszerint 175körül van és 12ezret leforogja. Szóval lehet velük szórakozni, de sztem 43at probálj meg. Talán jobban kitudod forgatni.
aha a kategóriájába tartja a lépést szóval akk megpróbálok rövidebb áttételt szerezni kicsivel elég lenne nekem a 160as végseb is csak azt jó lenne ha nem csak szélcsendben tudná mert ha szembeszél van akk nem igen akar 150fölé menni:S
Amikor egy NSR-t néztünk a tulaj beindítás után felültetett maga mögé és hideg motorral 130-al bemutatta " tudását " kátyús falusi úton. Egy kicsit halálfélelmem volt . Na én az ilyesmi esetekre utaltam.
Ja amúgy az enyém 2023-as modell!
Eladó pár cucc:
mito hátsó teló, szép, sérülés mentes, tartó csavarokkal: 6800Ft.
Dellorto 28 karbi, membránnal, komplett, hibátlan: 8000Ft
Főtengely, szép, gyári állapotban: 6000Ft.
Mito hengerfej(125cc) hibátlan, szép állapotban, termosztáttal, vízhőfokmérő gombávval: 4300Ft
fesz szabályzó: 2500Ft
olajpumpa kompletten, hibátlan: 2400Ft.
világítás kábelköteg: 2000Ft.
Bármi érdekell írj nyugodtan!
cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Kezdő motoros leszek, most csinálom az A1-et mert nem vagyok 18. Találtam egy eladó Cagiva Mito-t neten 125 cc 1996-s 300 000-et kérnek értek. Ti mit mondanátok megfelelő ez az ár érték arány, mi a véleményetek a motorról.. ? Érdemes-e meg venni vagy ritka az alkatrész hozzá.. ? Mennyibe fájnak az alkatrészek egy hasonló motorhoz képest ? És milyen 125cc Motrot ajánlanátok egy kezdőnek kisvárosba... ?
előre is köszönöm az eligazítást
De akkor az indexeket vedd majd le, nehogy eltörjön
van egy szett dunlop D209gp-m
ha érdekel írjatok robkaa46@vipmail.hu-ra küldök képeket
köszi fahee,akkor ha elfogy azt veszek.
Mitoba Castrol 2T olajat kaptam,szerintetek használhatom ezt,vagy inkább hanyagoljam?