Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
már akinek lehet
Boldog karácsonyt! Bár, ennél boldogabb nem is lehetne, hi sz lehet motorozni:D
Sajnálom az ilyen gépeket hogy némelyiket igy lelakják...
hello: én néztem ezt a motort nem ér még 80-at se pl:
elsövilla elvan hajolva lenyomod be akad nem jönn fell.
motorja elvileg "felujitott" jó hogy nem esik szét.
50ekm van benne a féktrácsák papirvékonyak.
"powermüködik rajta" de még akku semm jó benne, frissen szerelt elsö gumi elsö felni patkás,
és a gyerek adja hülyét még hogy ö nem is tudta ezt. vicces
én obntásba akartam ,de gondolhatod milyen lehet ha még én semm vettem meg bontani.
Én nem találtam egyiken se...ha megtalálod linkeld már be!Azt én is megnézném...
HALI: MITO ALKATRÉSZEK ELADOK MINDEN VAN:PL
arrow rendszer=30eft blokok=30eft idomszett=30eft
magyarpapirosváz=40eft power=15eft powerszett=22eft
gyujtás=25eft elsötelo=15eft hátsótelo=8eft .................stb minden van mitohoz.
érd:apriliars160@freemail.hu
telo:705377495
hasznaltauton vagy motor.hu-n van egy Mito 80ért, van benne blokk meg rendszámos is, ami nem kell eladod
köszi, de nekem nem kell bele blokk meg ilyenek, mert meg van hozzá már egy "picikét" nagyobb blokk.
nekem van egy ócsó kész pályagépem, 2 slick kell rá:D GILERA SP
azt a szűrőt én eldobnám róla jó messzire... arra a karbira ráadásul kicsi is, de majd meglátod ha beindul. csinálj rá 10 mm vastag szivacsból kb 15x7 cm-s hengert
Sziasztok! Van valakinek eladó mitoja?
Nem kellenek lámpák se meg blokk se. Pályamotor készülne belőle egy érdekes blokkal.
Akinek van kérem, hogy jelezzen.
Még nincs teljesen kész a kicsike.Tavaszra tervezem beüzemelni. Fényezés,egy kis villamosság vár még rá. Nagyon durván ment az sp 2-ben is. (meg is látszik a képeken az eredménye) Majd ahogy készül rakok fel több képet, meg majd vidit is ha be lessz járatva.
NAgyon beteg géepd van:Ddurva jó
bazz :O hogy mehet már az a szívátültetett gilera?! van több képed meg esetleg vidi?:)
Nekem is volt ilyen egyszer.Hüllye fejemel hanyag módón 6-os gyertyát raktam a járatos hengeremben.3km,és a zsir új 28 rongyos malossi dugó tetelyébe egy kisújjnyi lyuk figyelt. A gyertyám meg úgy elolvadt,mint ha viaszból lett volna.
gyertyába az NGK BR9EG-t ajánlom miota megvan a gépem ez van benne de király teljesen!Most vettem én is egy ujat..tavasszal már ezzel kezdem az idényt.préshézagot valamelyik jó mühelybe megtudják nézni de otthon is egyszerü..egy darab forraszó ónt be tolsz a gyertya nyiláson ugy hogy meg legyen hajlitva 90fokba és elérje a vége a henger falat és átforgatod 1x és megnézed mennyire nyomta össze a drótot megméred tolómérövel..
ha kevesebb mint 1.3-1.4 milli akkor tegyél be egy vastagabb hengertalp tömitést...
Nekem is ilyen Vertex van benne, 3000km alatt nem volt vele gond, de csináld meg amit Atta mondott: BR9ES, BR10ES, BR10EG (nekem ez van benne), inkább 10es hőértékűt válassz, meg préssáv.
ellenőrízd le a préssávot, utcai mitonak tedd olyan 1,3-1,4 mm-re. meg vegyél bele egy új gyári gyertyát és nem fogja ezt csinálni.
GYári dugó volt. Az egész blokk 1000kmes volt.
Most vertex 1 gyűrűs van benne, mi a gari rá hogy nem fogja ugyanezt csinálni?
Már tekertünk rá egy kicsit több olajat a szivattyún, meg öntök egy keveset a tankba is.
Nekem azt mondták hogy széthajtottam, pedig én 1000kmeg 6000 fordulat környékén használtam olyan 70Km/h-s sebességgel, nemtudom hogy ez mennyire számít széthajtásnak...
Írjatok!
Ez jol átolvadt....Ilyen jelenség akkor van ha tul nagy az elögyujtás vagy kicsi a préshézag...és a kelleténél hamarabb robban be az üzemanyag ha a prés hézag kicsi akkor pedig magátol gyullad be hiába jó az elögyujtás..
és az a bizonyos szúróláng müveli ezt...nem szép látvány..
detonált, (kicsi préssáv v. rossz kialakítású hengerfej) vagy csak kicsi hőértékű gyertya.
Vagy rossz minőségű volt a dugó anyaga.
Nem akarok hülyeséget mondani, de esetleg detonált?(!) Felkiáltójel magam miatt. Legalábbis akkor IS belyukadhat a dugó tudomásom szerint. Aztán majd megmondják helyettem.