Fahee-nek van egy wiseco...amugy a vertex is jó én azt használom miota megvan a mito és semmi gond nem volt vele!se a régivel amivel vettem se az ujjal amit tettem bele ugyh én ajánlom a vertexet nem is tul drága...
Lengővilla polir, gumiztatás (még mindig várok a felnieimre), fékbetét csere, telószimering csere, teló olajcsere, deknik fényeztetés, éés azt hiszem utánna mehet össze. Aztán ha ez meg van jöhetnek az aproságok majd (meg ahogy pénzel birom) Idom fényezés, tankpad, markolat, helyzetjelző stb.
Én most vettem egy uj bukót--CMS Helmet GP2 Voltaic Red.. meg egy uj gyertyát-- NGK BR9EG
És bevittem a gumishoz a hátsómat és felkerült rá az uj papucs--Michelin Pilot Sport 150/60/17
Még kéne két elsö fékbetét+biztositás 2009re és nagyjábol ennyi...ja meg egy uj izzó az egyik elsö pilácsba mert az egyik tompitottam kiégett..
Én eddig szoptam pótzh-kkal és vizsgákkal és ezután sem lesz egyszerű,de most a szünetben csinálok már vele vmit, max polírozgatás, szépészeti beavatkozások.
Jah meg intézhetem a rendszámom,mivel ketté van törve (így is van mióta nálam van) és azt mondták ezt nem nézné jó szemmel a rendőr.
De az UDA-s rendszámom nem kapnám meg, mert az logikus lenne,hanem új rendszám, új forgalmi...
Felbasz az ideg a magyar bürokrácián...
Honolásnál nem kell tulméretes dugo. Ha 1 századot honoltatsz maradhat a gyári méreted. ha többet pl 2sz akkor értelemszerüen 1mérettel nagyobb dugo, és igy tovább.
vertex volt/van benne jelenleg
láttam itt valami teflonos wössnert,az milyen árban van?
Faridom: 8ezer
Tank alatti idompár: 5ezer
20/379-02-29
laszlo.polyak@yahoo.com
msn: placi55@freemail.hu
hétfőn pedig mehetek az ocsmányirodába a bevont rendszámomért
És bevittem a gumishoz a hátsómat és felkerült rá az uj papucs--Michelin Pilot Sport 150/60/17
Még kéne két elsö fékbetét+biztositás 2009re és nagyjábol ennyi...ja meg egy uj izzó az egyik elsö pilácsba mert az egyik tompitottam kiégett..
Jah meg intézhetem a rendszámom,mivel ketté van törve (így is van mióta nálam van) és azt mondták ezt nem nézné jó szemmel a rendőr.
De az UDA-s rendszámom nem kapnám meg, mert az logikus lenne,hanem új rendszám, új forgalmi...
Felbasz az ideg a magyar bürokrácián...
rs125 munkahengerem is van az 4 dugos fékes de ahozz nincs nincs fékarom=4eft
féktárcsa+fékmunkahenger+fékcsö+féknyereg+
fékbetét KOMPLET FÉKRENDSZER=15eft
mito elsőfékre lenne szükségem,tárcsa és nyereg is kellene, esetleg fékcsővel
üdv
mitoo
blok=30eft üzemképez jó állapotu blokk=60eft henger=40eft arrow rendszer=30eft
powerszett=22eft ,idomszettek=30eft lámpák,telok,müszerfal,karbi,kapcsolok,lábtartok,fé
kek,
láncszett,önindito,bendix,hütö,csövek,váz lengövilla.................
érd:705377495
apriliars1
60@freemail.hu