A fekete doboz a Power elektronika a cső pedig arra szolgál ha netán felforr a viz vagy tul folyik akkor ott távozik a felesleg a motor alá..a kifolyt fagyálló pedig csodákat tud müvelni ha pont a hátsókerék elé folyik...
Neked mire szolgál a motor bal oldalán, a víztartály és légszűrő közti fekete doboz? abban van az elektronika? és a víztartálynak az a kivezetése ami a powermotor felett jön el? köszi
Csá!Azt a problémát mi okozza hogy állandóan megváltozik az elsö fékem nyomáspontja?Egyik kanyarba még fent fog fajául a másiknál már majd 1centivel lentebb...Fékolaj csere megoldaná a dolgot?vagy ez mitöl van?
sziasztok mito sok!
lenne egy olyan ajánlatom azok számára akik el szeretnk adni(cserélni) a mitojukat, hogy kb 2 hét múlva lesz friss műszaki és zöldkártya az autómon, hogy el szeretném cserélni egy mitora (125/50). az autó egy 85 ös évjáratú opel corsa 1.2 es rendezett papirokkal,nem szétrohadt szutyok,a kerékjárati dobok friss alvázvédelmet kaptak, nagyon jó ujszerű gumikkal, törve nem volt stbstb... akit esetleg valakit érdekelne adolog akkor kérném hogy az adatlapomon lévő elérhetőség valamelyikén keressen meg, hogy ne akadályozzuk ilyenekkel a topikot
a cserén én nem meggazdagodni szeretnék hanem csak egyszerűen szeretem a mitokat!
bocs az offolásért és üdv mindenkinek
mitoo
nekem tavaj került fel az arrow rendszer
teljesitménynövekedés nálam 1,2,3ban vehető észre da akkor nagyon bika
mikor váltasz 2őbe ha ugy kuplungolsz még kicsit ki is kapja az orrát
hello:
teljesen sérülésmentes ahogy a képen láthatód is,én bontozok , teljesitményben maga kipufogo=10-15% ad rá.
meg jobb hangja lesz. arrow az teljesitmény növelö célból lett ki fejleszve a mitohoz ha nem lenne jobb a gyáritol nem kellene nem?
Hello! Ha szabad ilyet kérdeznem: Miért akarsz tőle megválni? Nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? Ha annyira jó ,akkor mért nem használod? Mennyit dob a teljesítményen? ÜDV:Krisztián
Sziasztok!Tud valaki helyet ahol olcsón felújítanak teleszkópokat?na meg aki esetlek power motort tekercsel!Vagy egy újat jó pénzért!
Előre is köszönöm!
de ha jó időig nem kapok kocsit akkor vfr lesz
lenne egy olyan ajánlatom azok számára akik el szeretnk adni(cserélni) a mitojukat, hogy kb 2 hét múlva lesz friss műszaki és zöldkártya az autómon, hogy el szeretném cserélni egy mitora (125/50). az autó egy 85 ös évjáratú opel corsa 1.2 es rendezett papirokkal,nem szétrohadt szutyok,a kerékjárati dobok friss alvázvédelmet kaptak, nagyon jó ujszerű gumikkal, törve nem volt stbstb... akit esetleg valakit érdekelne adolog akkor kérném hogy az adatlapomon lévő elérhetőség valamelyikén keressen meg, hogy ne akadályozzuk ilyenekkel a topikot
a cserén én nem meggazdagodni szeretnék hanem csak egyszerűen szeretem a mitokat!
bocs az offolásért és üdv mindenkinek
mitoo
köszi szépen
teljesitménynövekedés nálam 1,2,3ban vehető észre da akkor nagyon bika
mikor váltasz 2őbe ha ugy kuplungolsz még kicsit ki is kapja az orrát
teljesen sérülésmentes ahogy a képen láthatód is,én bontozok , teljesitményben maga kipufogo=10-15% ad rá.
meg jobb hangja lesz. arrow az teljesitmény növelö célból lett ki fejleszve a mitohoz ha nem lenne jobb a gyáritol nem kellene nem?
de ha kell van gyári rendszer is=15eft
mikuni már elkelt, Arrow rendszer nagyon jó állapotu carbon végdobal=30eft
nekem van fordulatszámmérö spirálom+subertüm 2-tö együtt=4eft
tudok adni powermotor=10eft
furdulatszáméröspirál=2eft
háts
Előre is köszönöm!