Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincsmit,használd egészséggel!
Randy köszi az indexet megkaptam
Én ma tudtam a pénz feladni sztem hétfön kapod meg.
Értem azért köszi. Azt nem tod hogy kint olaszba vagy németbe mennyibe kerül?
Mert ezt akarom most megvenni és egyik ismerösöm azt monta hogy ez szerinte az a fajta amelyikbe fojtás van...
sztem nem...
Mit tudtok az ilyen rezórol ez nem a fojtott verzió?
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK ELADOK:
blok,telok,kipufogo,kabi,váz,idomszettek,lámp
ák,gyujtás,müszerfal,ülések,lábtartok,kapcsolok,fe
sz szab,
önindito.
blok bontva is:váltó-kuplug-blokház-deknik.........stb.
érd:apr
iliars160@freemail.hu
hát csak bontottam van azabaj..
hello Geri
kumlung lamellát nem tudsz szerezni jóáron?
cagiva mito zsiruj powerelektronikák 15000Ft / db
06705540998
Kit láttam Tatabányán egy rendszámos Lucky-s mitoval száguldozni kb 2-t hete?
Mike,amúgy a legegyszerűbb és legszebb ez lenne,ez csodaszép! :O
Tudom,hogy sokszor kardoskodom,hogy a motorokat őrizzük meg gyári fénnyel meg állapotban,de ha más fényezés kéne akkor vmi klasszikushoz nyúlnék és ez nagyon bejön: Ducait 851 Tricolore
én is a matricán gondolkodom de én fullban vagy az nagyon tréfás lenne?ja és vennék festéket fujni a mocit mert kész lett a rosso féle de tök szarul néz ki ujrafujom piros zöld vagy estleg fekete festék érdekelne.... és ilyen a rosso nekem nem jön be mintában sokkal sötétteb hasonlitania kéne a gyárihoz...
tényleg tényleg,beugrott nekem is :) citromsárga volt a moci és pár karbonos kiegészítő,de én viszont úgytudom hogy nem matrica volt,mert még anno carbon pályaidom miatt beszélgettem is vele
okés
Ő neki ugy emlékszem nem az egész volt karbon hanem a sárvédő meg vmelyik idom rész. (de ugy rémlik hogy neki cska folia volt rajt.)
Volt egy srác régebben itt fórumon,neki is mito-ja volt, a neve Mikewhite úgy emlékszem neki volt full karbon vagy kevlár az idomszettje,nemtudom szokott e még feljárni rég nemláttam
Fa**m...:@ Még mindig én vagyok:D
Én Prox-ot vagy Wössner-t ajánlom
Szerintem henger alakút...
Hétfőn postarablás volt,ezért kedd reggel adtam fel...
310 Ft volt a díj, szóval 1800-at kérnék!
gondolkodom a karbon maricázáson látott már vki ilyen mitot?teljes karbonozással hogy nézne ki?
Keresek mito -hoz hengert!(gyári ujat)
És szerintetek mien dugot vegyek bele?
alakul a mito casati spoiler rosso fényezéssel