hello:
ha még ma emailbe elküldöd a posta cimed, akor holnap fel tudom adni,
és csütörtökön lehet már ott is lenne de a péntek tuti addig ki viné a posta.
ha kell:apriliars160@freemail.hu ide küld ha kel.
Helló!
Láttam egy Mitot 2-t, eladót, 125/50, de adnak hozzá egy vázat aminek megvan a forgalmija. Ha átraknám a bilétákat amiken vannak a számok, akkor le tudnám vizsgáztatni?
hello:
hát igen nem a legszebb állapotu ép ezért enyi ar ára=5eft
na hibátlan lenne akor=8-eft lenne. de tökéletesen lehet használni ezt is.
ha kell postai utánvételel küldöm.
emailba küldd a cimet:apriliars160@freemail.hu
sziasztok!
olyan után érdeklődnék, hogy van e valakinek eladó idomrögzítéshez gumiba foglalt anya, és hozzá való csavar. kb 15- 20 db kellene. ha van valakinek akkor irjon egy árat, mert kb 1 héten belül kellenének.
üdv
mitoo
Hát remélem nekem is valami normálisat raknak bele. A műszakin későbbre gondoltam, ha kész lesz majd. Olasz papiros gép, még csak regadó sincs rajta, szóval nekem biztos simán 100 fölött lesz.
Kényeg az h nem volt jogsim és elmondtam és vagy rendőrt híott volna vagy ez lesz de leis írtam... ezek után meg még egy biztosítási csalást is rám tudna verni mert spanom írta ráa enét az én betét lapomra mert nem volt jogsim:S
hy! Mi a véleményezek a Vertex dugóról. Ugyanis nemsokára avval fogom gyűjteni a kilómétereket és hát kiváncsi lennék, hogy milyen minőség, hogyan bírja és stb.
hát betétlapot senki nem fog adni föleg 20 ért sztem ilyenek 80 lörül mennek de a te ügyed nagyon zürös ilyenbe nem naon másznak bele de remélem szerencséd lesz de multkor arrol volt szo h nem te voltál a hibás ....azt mondtad az autos volt akkor miért te adfsz betétlapot itt vmi nem tiszta sztem a történet végén szomoru leszel sajnos....
Csak egy sima forgalmival le lehet vizsgátzatni? Vagy érdeklődjek törzskönyv stb... után is?