Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vegyetek cagivás tapétacsíkot
Mi a véleményetek a Wiseco dugóról ? Megtudnátok mondani milyen ár körül vannak Mito-ba ? Előre is köszi !
Jahh és köszöntem szépen a válaszod
Hát nincs levéve a hfely, csak a kipuf meg a power, de ahogy az ujjamal éreztem nemnagyon lezs sehogyse egy síkban a nyelv a hengerfallal. meg ha úgy teszem be, hogy a a sima(homorú) fele néz a dugó fele akkor kicsit mélyebbre csúszik talán. A másik meg h a nyelv egyik oldalán egy kis helyen kilátszik a fém, akkor csak az az oldal lehetett a dugó fele...
A lényeg,hogy a henger falának formáját követi,ha beteszed.
Hello Meg tudná mondani valaki, hogy kereklámpás mitoban hogy áll a powernyelv? A végén van egy sima, és van egy "gömbölyű" oldal is, melyik néz a dugó felé? Meg a nyelv másik végén is van egy pici bevágás...
köszi előre is
Jaja, 2es 28as karbival,faszán visít a gép :)
És jövőre mi lesz? Kocsi vagy VFR?
Ha VFR akkor muszáj lesz bevárni! :D
itt a fotó te pikcsör kopóó
+1-2 apróság,aprilia RSA hütő,meg zsiruj malaguti blokk..
Gillardoni 2 es henger van ezen nem?
Persze, csak a forgalmiba annyi:D szerintem elég jól megy:) nekem azt mondta előző gazdija h 36 le de annyit azért kétlek:D ha gyárilag annyi is. amúgy köszi
Azt tom én is hogy az A1 az 11kw ig szól csak mondom tényleg annyi vagy csak a forgalmiba van annyi...
azért irta 11kw-ra mert a forgalmiban annyi van ira és A1es jogsival csak 11kw-ot vezethetsz
Nagyon jó állapotba van ez a gép...a teljesitményhez miért irtál 11kw-ot tényleg annyi vagy igy jobban megveszik?
http://www.hasznaltauto.hu/2548686_cagiva_mito_1994
Jaa, nem baj azért megnézem h mégis milyen
arról az evo tankról beszélhetnénk majd privátban;)
Nah a benzin-olaj mixelés miatt nem olyan egyszerű fogyasztást mérni,de most megnéztem, 6 liter maradt a teli tankból (tudtommal 14 literes) 160 km-en (város,autópálya,minden) és 5 literre jött ki!
Bejáratásnál meg 3,5 volt.
csinálok estére,de nem sp tag.olaszból egy mitos versenyzőcsávótól vettem.
Arról a verseny rugostagról tudnál mutatni majd egy képet?
Lengyel piac :D
Cagiva mito teljesen új powerelektronika: 16000Ft
cagiva mito verseny rugóstag: 15000Ft
cagiva mito faridom :3000ft
cagiva mito evo tank karcos :5000Ft
cagiva mito hátsókerék minimális sérüléssel: 8000ft(tárcsa lánckerék nélkül)
cagiva mito elsőlámpa:10000ft
cagiva mito tükör :4000/DB
cagiva mito hátsó lábtartók párban:4000ft
Cagiva mito EVO elsővilla kompletten átlagos állapotban (2szár +alsó felsö hid) 28000Ft
cagiva mito 4dugós féknyereg elsö 6000 Ft
Cagiva mito EVO fejidomtartó spiáter újra horganyozva 3000Ft
Továbbá firssen galvanizált csavarok,spec mito csavarok ugyanitt.
Itt a tél,rakd rendbe szeretett motorod most van rá idő,jön a karácsony így pénz is lesz rá:D

70 554 0998
gilera@vipmail.hu
Hát... jobban vennék mint a "sertésfejűt".
Már ilyenre gyűjtenék,ha megvalósult volna:
Továbbra is eladók,a szürke 5ezer, a faridom 9!