Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó!a spirált sztem jobb ha csináltatsz!nekem 3000-ért csinálták(hidraulikásnál)és qva jó!nem tom boltba mennyi de sztem több!ja,de ha a a spirál burkolata sérülésmentes,akkor 1500 FT a spirál bele!(én Gyulán csináltattam!)
hello!Ezek a cuccok eladók?Csak mert ha igen,akkor olcsó pénzért érdekelne a hátsó teleszkóp!Válaszolj,ha tudsz,esetleg:06702281958 előre is köszi!
Helló fiúk!
Szükségem lenne: 28as delorto karbihoz schubert tűre, egy fordulatszám mérő spirálra és azt hiszem egyenlőre ennyi. köszi!
Repsol.
néztem a kábeleket, bal továbbra sem jó, meg a féklámpám is folyamatosan ég, azt kell megnéznem
Nem rosszak....
Igen olvastam róla én is h vmi übergyökér kitalálta, h minden évben mással kell kezdődnie a rendszámoknak. 2008-ban az új moccok U-val kezdődnek vmi hülyeség szerint és akkor nehogy már más is... Amúgy sztem irgalmatlan nagy baromság. Nem tuti h így van, de olvastam még asszem nyáron.
köszönöm hogy válaszoltatok:)
Srácok vki vigye már el a Wiseco dugot:) Nem hiszem h sokat kérek érte, vertex áron adom:)
Hello! Nekem van 2 db gyári mito evo indexem, csont új. Illetve 2 db univerzális fehér búrás. A két mito index 4000 Ft, a 4db index 7000 Ft
10esnek kell lennie
Nézd meg a bal indexek kábeleit, érintkezik-e mindenhol és az izzóknak mind 5 vagy 10W-osnak kell lenniük (most pontosan nemtom)
www.kelomotor.hu ---- indexek
ott az univerzálisak között találsz egy olyat mint a gyári,lehet pont az,nem tudom 1590 darabja
sziasztok! most vettem egy mito-t 92es és nincsenek rajta indexek, a kérdésem az lenne hogy hol mennyiért és milyet kéne rá vennem? zsolti
Üdv.
Szerintetek mi okozza azt hogy az index jobra megy ha balra kapcsolom akkor csak kerregés jön az ülés alól?
Veszek egy új relét az megoldja a gondot?
Ma végre kész a járatás a 2000 km
meg végre ittvan a sportlégszürő is thx Atta
MITO ALKATRÉSZEK ELADOK:
szinte minden van:papirosváz,blok,idomszettek,arrowkipuf,gyárikipuf,
mikuni35-ös karbi,power,gyujtás,telok,lámpák,
müszerfal,lábtar
tok,tank,kapcsolok,önindito,28-as karbi,.............stb
érd:apriliars160@freemail.hu
t
elon:705377495
Amint látható a rendszám cserére szorul,utánajártam: nem maradhat meg az UDA-s,mert vmi fasz kitalálta, tök új kell + forgalmi csere + műszaki igazoló matrcia: 11-12 ezer...
Törzskönyv asszem maradhat. Nem tudjátok akik kamionosoknak gyártanak becenév táblát azok milyen minőségben csinálják? Lehet leszarom és lesz egy olyan! :D
Idei utolsó motorozásom,november 10. Tata. Gusztustalan ebben az évszakban,hogy délután 4kor naplementét nézek...
Én az ős Cagivának néztem mert azok is igy néztek ki .... a retro videokon :)
Olyan 20-22ért odaadom.
új nick: Spearow= -=RoBeRtO=-
most csóró vagyok, de azért megkérdem, hogy mennyiért adod ?
ez Ducati!
olyan 28körül lehet kapni, sztem egyik legjobb dugó, sőőt van nekem egy eladó is:D:P