halihó!a spirált sztem jobb ha csináltatsz!nekem 3000-ért csinálták(hidraulikásnál)és qva jó!nem tom boltba mennyi de sztem több!ja,de ha a a spirál burkolata sérülésmentes,akkor 1500 FT a spirál bele!(én Gyulán csináltattam!)
Igen olvastam róla én is h vmi übergyökér kitalálta, h minden évben mással kell kezdődnie a rendszámoknak. 2008-ban az új moccok U-val kezdődnek vmi hülyeség szerint és akkor nehogy már más is... Amúgy sztem irgalmatlan nagy baromság. Nem tuti h így van, de olvastam még asszem nyáron.
Üdv.
Szerintetek mi okozza azt hogy az index jobra megy ha balra kapcsolom akkor csak kerregés jön az ülés alól?
Veszek egy új relét az megoldja a gondot?
MITO ALKATRÉSZEK ELADOK:
szinte minden van:papirosváz,blok,idomszettek,arrowkipuf,gyárikipuf,
mikuni35-ös karbi,power,gyujtás,telok,lámpák,
müszerfal,lábtar
tok,tank,kapcsolok,önindito,28-as karbi,.............stb
érd:apriliars160@freemail.hu
t
elon:705377495
Amint látható a rendszám cserére szorul,utánajártam: nem maradhat meg az UDA-s,mert vmi fasz kitalálta, tök új kell + forgalmi csere + műszaki igazoló matrcia: 11-12 ezer...
Törzskönyv asszem maradhat. Nem tudjátok akik kamionosoknak gyártanak becenév táblát azok milyen minőségben csinálják? Lehet leszarom és lesz egy olyan! :D
Szükségem lenne: 28as delorto karbihoz schubert tűre, egy fordulatszám mérő spirálra és azt hiszem egyenlőre ennyi. köszi!
ott az univerzálisak között találsz egy olyat mint a gyári,lehet pont az,nem tudom 1590 darabja
Szerintetek mi okozza azt hogy az index jobra megy ha balra kapcsolom akkor csak kerregés jön az ülés alól?
Veszek egy új relét az megoldja a gondot?
meg végre ittvan a sportlégszürő is thx Atta
szinte minden van:papirosváz,blok,idomszettek,arrowkipuf,gyárikipuf,
mikuni35-ös karbi,power,gyujtás,telok,lámpák,
müszerfal,lábtar
tok,tank,kapcsolok,önindito,28-as karbi,.............stb
érd:apriliars160@freemail.hu
t
elon:705377495
Törzskönyv asszem maradhat. Nem tudjátok akik kamionosoknak gyártanak becenév táblát azok milyen minőségben csinálják? Lehet leszarom és lesz egy olyan! :D