Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jaja :D jó sokat mentünk érte :D
somi% ezta gépet itt vetted érden:D
Oké felvettelek
Bazdmeg fireball rohadt szép a CBR-ed ez még SC-28 as ?
Köszi mindenkinek a segítséget. Nem sokat járkálok vele, csak mikor van időm, de szerintem majd téli álom után csináltatom meg. Lassan már úgyis el kell rakni.
Én mikor megvettem az enyémet azzal se volt semmi gond ment mint az állat csak mikor elöször szétszedtem akkor láttam hogy van egy szép nagy húzás a dugón a kipuff nyilás oldalon...de mondom ha eddig ment vele akkor ezután is fog és még azzal a dugóval ment utána 3500 km-t ja és azt am nem én csináltam bele mert nekem ilyen jelenség nem volt mielött szét szedtem...ugyh ha nem kapott a henger és nem olyan nagy a sérülés akkor addig még elmegy még össze szeded a lóvét 1 újra...
Lehet hogy csak egy pillanatra ragadt meg motorféken könnyen megragad minimum nézz be a kipufogó nyíláson mert lehet hogy felkenődött a dugó és beszorult a gyűrű szedd szét így max dugót cserélsz ha nem szeded akkor hengert is!
elemmel megy a szűrőd ata? ú
jó am tom h azé raktad oda h viszonyitási alapnak ,h mekkora
hello itt a szűrő: több infoért ide írj: rsatta@citromail.hu
nem feltétlen kell!
nekem spec mikor a dugó, teteje tört le nem blokkolt hanem u.úgy történt minden ahogy a srác leírta
meg kell nézni a dugót meg a hengert
akkor dugócsere? vagy ettől mehet tovább? mert erőveszteséget meg nemigazán érezni rajta
Megragad,belehúz egy szépet a hengerfalba,vagy a dugó kap,aztán utána megy "szépen" tovább.
De ha megragad akkor a hátsókeréknek kellene blokkolni...?!
hidd el nekem ,hogy magragadt....Én is hazamentem vele miután ez történt
Ja, ugyanúgy megy , meg mikor ez történt nem is volt nagyon hajtva, mert előtte még nagyobb terhelésen volt. Pont ezért nem értem az egészet. Ha megragadt volna akkor az erejéből is veszített volna. Nem?
Hello Tök szép ez a moci az enyémbe már több pénz is bennevan, de lehet elcserélném
ilyenem volt anno nekem is !nyugi csak megragadt...
hello.
nekem van mito elsö telom=15eft
ha érdekel:705377495
Biztos hogy megjavult?
Megmaradt az ereje?
Mert lehet hogy motorféken megakadt!
Nézz be a kipuffogó nyíláson!
Hy! Tanácsot szeretnék kérni. Tegnap mentem a mito-val, azt kell róla tudni hogy ép most volt bejáratva. Megyek nagyban olyan 120 körül lassítok lefele és lefulladt valamiért. Önindítóval be se indult. Majd betoltam de akkor is úgy indult be hogy oda vissza húztam neki, és ha elengedtem a gázt megint leállt. Menni is csak magas fordulaton tudtam vele. Mire hazaértem addigra meg megjavult csak akkor meg alapjárat nem volt. Mi lehet a gond ?
már nem aktuális:D
Srácok!
Eladó Evo, 2001-es, minden papper megvan rendszámoztatáshoz. 1500km van benne motorgenerál óta. Aszalósék csinálták. Az ára 269000 Huf, Arrow rezóval pedig 280ezer Ft.
Cső
van valakinek mitohoz első villája, és ha igen mennyiért?
kösz
Sőt az elefánt is bele van vágva meg az a "4"es a mito utána 4stroke pedig valami "cagiva"stb felirat helyyett van---
GYerekek, ez kurva nagyyyyyyyy FAkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(hamisítás) először is nézzétek meg a kerekeit elvan kruva a fehér bele vágása mert látszik hogy bele van vágva, a kiput is nézzétek meg azon is látszik hogy bele van vágva, és ha megnézitek az eredeti pályás képet rajta vana 2-t dob is:) szóval ennyi:D