Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RS 50 nem excenteres?
Terjednek a motoros lányok
Meglazítod a hátsókereket,aztán van ott 2 csavar a lengővillába amivel tudod állítani a kereket előre hátra és betudod állítani hogy egyenesen álljon,na ezt tekerd addig ameddig a lánc lengése (ha jól emlékszem) 1cm körüli lesz, vagy röviden hátra húzod a kereket annyira ahol a lánc feszessége optimális lesz.De szerintem kérd meg apukád vagy valakit hogy segítsen, hátha könnyebben menne :)
Sziasztok!
Én még új vagyok itt,de bajba vagyok mert van egy Aprilia Rs50es motorom és nagyon laza lett a lánca de nem tudom hogy kell meghúzni vagy kiszedni belőlle Valaki eltudná magyarázni? azt nagyon megköszönném Mert így nem tudok motorozni
De akkor evo vázat keress mert amiket én láttam eladókat azok idáig mind kereklámpás mitoé voltak és a kettö
nem egyezik a tank elejénél mert ugye az evonak ott van a gyujtáskapcsoló....
Lenne egy kérdésem. A mito-m egy olaszból behozott 2004es(nincs regisztrálva se még) és láttam hogy lehet rendszámos vázat venni minden papírral. Ha átpakolnánk mindent akkor meglehetne oldani egy műszakival?
Ja és megjött a pénz is:)
Odaért egyben? Minden oké vele?
Wössner 21900, vertex 18990.-ft
köszönöm
http://www.hasznaltauto.hu/2514734_cagiva_mito_2001

v
igyétek vigyétek, mert kell a pénz másra :)
robogónál általában az ülés aljába,meg jópár idom belsejében megtalálhatod az évjáratot.
lenne egy kérdésem tegnap vettem egy robeszt szeretném megtudni az évjáratát hogy tudom ezt megtenni?
szia fahee tegnap megjött az idom megy a lové köszönöm...
nem gond most ugyse motorozok már majd ide ér a jövö héten....
hello:
remélem holnap azaz pénteken fel tudom adni, de max hétfön adig 100%. mert nem vok otthol.
remélem nem gond?
csá feladtad a dobot misoc?
Gyári az is, enyémen is olyan volt
A dugót kérdezd faheetól neki van egy wiesco az egy jó márka! Szerintem egy új henger megérdemel egy jófajta dugót!
értem...
azt hittem beállsz vele pályára :)
Hozzám igen. De eladó a gép. Hozzá meg az én aprilia rs250-em került.
Szeva, küldök igen vegyél fel emesére motodadis@hotmail.com.
Dadis...tudnál nekem képet küldeni a rezoról?Nekem sima mitora kellene(1990-re)bico15@citromail.hu
előre is köszi
44900 a henger+ a dugo mi pénz?
Meg mien dugo!
hozzád került Kása Dávid evo-ja?