Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tuti h nem lesz 4T
az olaszok mindig különködnek
nehogy olyan legyen mint a nagytöbbség
Képen nézzétek mega dobot az tányleg 4t-s terv lett de szerintem csak spekuláció
Jaja, GPR-ből már van 2T és 4 T is. Mondjuk ha az a MITO-s kép igazi lenne, minek kell ráírni hogy 4 stroke?
Honda Karasna Budapest, fórumról DennyM-et keresd ha még visszajár.Én tőlük vettem MRA plexit 16e+pk körül.
derbi gpr-ből mintha lenne 4T meg 2T változat is
ha 4T lenne akkor gondolom injektoros lenne a drága
de mintha lenne ott egy benzincsap
Nem tudjátok, hogy evo II.-re honnan lehet plexit szerezni és mennyibe?
Ez természetesen csak egy találgatás szintű kép,nem lesz itt 4T. De a 1098 formája hangyányit lebutítva nagyon bejönnének a Mito,mert ezt az újat már senki nem veszi,csak RS-t. Meg persze nem 15 lóerőset kellene gyártani...
Minek az...ott van a cbr 125 meg az yzfr 125:jó hang,jó külső de menet teljesitmény...az aztán elég gyér!
Egy rendes RS 50 ugy alázza öket ahogy az jó 2t hez illik!
Áhh csak nem szűnik meg, nagy sikere van szerencsére De kiváncsi lennék egy 4T változatra...
Igen én is ezekre gondoltam. De ha a 2T meg mer szűnni, akkor csúnya olaszok.
Nézd csak a másik oldalán azt a kipufot Meg a mito 4 felirat az alján... Lehet a cagiva kihozott vmi 4T kisgépet
Csak én "nem értem" azt a 4 stroke feliratot?!
Hi!

Igen, de rámegy mito1, mito 2re is alakítgatás nélkül.
Van egy használt K&N direktszűrőm ami pont jó a 34esre, ha gondolod.
Mi a faxért nem lehetett az 1098 ruháját ráadni a Mitora? Hogy néz már ki szegény szerencsétlen?
hy, a kipufogó Evo-ra való ?
Érdemes még 2-3ezrenként is gyertyát cserélni utcai használatnál.. Mert betompul a gyertya és gyengébb lesz a motor. Versenyen zxr nél 2versenyenként gyertya csere... persze az más tészta...
Olvastam itt egy tesztet a boncterembe és olyat ír a srác hogy 5000 km-en ként gyergya csere...
Az enyém miota nálam van 13000 km et nyomja 1 gyertyával...Lehet h télen venni kéne másikat
Ti mit gondoltok erröl?
Használt itt valaki sportlégszüröt ? mert én venni akarok egyet mert a 34 es karbira nemjó a gyári
64 mm a karbi átméröje , ha valaki tud valahonnan ekkorát az szoljon lécci Fahhe neked sikerült már találni ?
Mitoba való 160as Polini henger, fejjel, power nyelvvel eladó. A hengert fel kell újítani, fúrni, vagy lehet hüvelyezni kell!
Skacok, itt a kép az arrow rezóról. Ára még mindig 30e... de aki még a héten viszi az megkapja 25-ér. Van még alaplap lendkerék, powermotorok, gyújtáselektronika, trafó, gyertyapipa, evo faridom, mito hátsló lámpa, stb.
Egy Rotax henger sose fog rámenni egy cagiva blokkra...
Ugy értem hogy aprilia 125 henger jo rá vagy sem?
csao powermotor van a bowdenek már nincsenek meg alkalmi áron egy 6os ért a tied...