A C9-es Freccián volt talán meg a Supercity-n biztos, mind2 motornál más a kialakítás, értelme nincs, ez gyárilag volt rajta, teljesítményt nem dob, kb kannégertuning kategória.
Helló!
Érdeklődnék, hogy Cagiva dupla dobról mit tudtok. Milyen a hatása, milyen a felépitése? Nyitott sportdob vagy gyári fojtott?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
igaz én még nempályáztam,de hallottakból elvileg az rs jobb pályára plusz könnyebb hozzá pálya idomot szerezni,mito-hoz talán nemis lehet csak ha otthon megcsinálod,de azért én megnéznék pályán egy mito-t :) lenne kinek szurkolni :)
Pályára szeretnék venni egy 125-ös mocit! Az egyik lehetséges a Mito a másik az SR125! Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak, mit bír a motorjuk, mennyi a felújítási költség, gumi árak...?
Ha tudok majd kéept csinálni küldök (pár nap) jah de azt elfelejtettem h a baloldala az indexnél ott kicsit átkell javitgatni mert ott tört:S de a jobboldali felsőrész rendben van.
HalI!
bocsi h még csak most jelentkezek de a napokba nemvoltam gépközelbe!
Köszi az ajánlatot de nekem az első idom kéne feltétlenül mert az el is repedt meg ugye az oldalsó idomok kellenének!
Amiket épp ajánlottál épp nemsérültek de ha sérültek lennének megvenném hidd el!
feltudtad adni az indexet ? mennyi volt a bélyeg , mennyit adjak fel ?