Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Randy
feltudtad adni az indexet ? mennyi volt a bélyeg , mennyit adjak fel ?
Rendben. Dobj egy email-t címmel,névvel i.szám stb.
Nah ez én voltam csak tesóm gépéről és elfelejtettem bejelentkezni
Meg ugye a JL is gyárt ilyen dupla dobosat( de sztem semmi különbség nincs).
A C9-es Freccián volt talán meg a Supercity-n biztos, mind2 motornál más a kialakítás, értelme nincs, ez gyárilag volt rajta, teljesítményt nem dob, kb kannégertuning kategória.
Helló!
Érdeklődnék, hogy Cagiva dupla dobról mit tudtok. Milyen a hatása, milyen a felépitése? Nyitott sportdob vagy gyári fojtott?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
nemsemmi baszod,vágod a témát
Az Alfa Romeo MiTo azaz Milano-Torino, a fiat és az alfa székhelyei talán.
A Cagivánál meg mítoszt jelent a név.
én láttam hát nemrossz utód 4kerékkel
de am. a Mito név nincs levédetve a Cagiva által?
Alfa Romeo Mito-t láttatok már? Most láttam a tévébe mikor reklámozták...
legyen 5 és dobd fel postán azt a jobbost...
Fekete. Hát nem tudom abból kiindulva h 30-35között lehetkapni idomszetett egy olyan 6ezer körüli árra gondoltamha megfelel.
igaz én még nempályáztam,de hallottakból elvileg az rs jobb pályára plusz könnyebb hozzá pálya idomot szerezni,mito-hoz talán nemis lehet csak ha otthon megcsinálod,de azért én megnéznék pályán egy mito-t :) lenne kinek szurkolni :)
én a jobbost törtem szét elszálltam 1 kanyarban 1hete a balos nem téma csak egy árat mondj mert sos a dolog j és milyen szinü?
Nem tudok írni!

RS125!
Bocs SR125!
Sziasztok!

Pályára szeretnék venni egy 125-ös mocit! Az egyik lehetséges a Mito a másik az SR125! Elsősorban az érdekelne, hogy mennyire megbízhatóak, mit bír a motorjuk, mennyi a felújítási költség, gumi árak...?

Ja és persze, ti melyik mocit ajánlanátok?

Előre is köszi a segítséget!
Ha tudok majd kéept csinálni küldök (pár nap) jah de azt elfelejtettem h a baloldala az indexnél ott kicsit átkell javitgatni mert ott tört:S de a jobboldali felsőrész rendben van.
Hy
valakinek nincs eladóba a hátsó kerék tengelyének az anyája ? elhagytam nem huztam meg jol lánc feszités után
Okés,semmi gond. Hát sajnos csak ezek az idomok vannak nekem. Sok sikert a keresgéléshez!
HalI!
bocsi h még csak most jelentkezek de a napokba nemvoltam gépközelbe!
Köszi az ajánlatot de nekem az első idom kéne feltétlenül mert az el is repedt meg ugye az oldalsó idomok kellenének!
Amiket épp ajánlottál épp nemsérültek de ha sérültek lennének megvenném hidd el!
érdekel képet és árat kérhetek?email mikigsi@gmail.com
Feslő idomom van csak a baloldalról nincs meg ami a hütőt takarja kisidom rész (amit általában elhagyunk:D).
powermotor bowdenekkel elado olcso!
csao elsö fölsöket amin az indexek vannak az enyémek beszakadtak az indexnél de ha komplett van az se baj plexi is kellene ja és mito1hez