érdeklődnék tud e vki beszerezni használtan szép állapotú EVO 2oldali hasidomot vmint fejidomot.Sűrgős lenne ezért ha vki tud kérem azonnal jelezze itt vagy msn-en!
A pálya időm kissé drágának tartom:S Mert olyan 4-5körül lehet venni simát és 2-3ezerből meglehet oldani h egyszeméyles legyen.(érdekelne csak drága) A lámpa viszont kellene. Ha tudsz vegyél fel msnre vagy egy mail-t dobj ksözi!
psp lite flashelve , 4gb high speedes memo kártyával (sony) + 2dvd játékkal pár minimális apró karc + dobozában kiegészitökkel + eredeti tony hawk underground 2 =35e irány ár
farok idom egyszinu piros egyszemélyes "pálya" idom =20e irányár
gilardoni 1es kopott nicasillal hüvelyezésre =5e irányár
gilardoni 2es jo használható hengerfejjel =15e irányár
lámpa jo müködő képes csak az alsó átlátszó plexi nincs meg = 2e fix
Sziasztok!+Kérdezném,hogy a Miton 28-as Delorton a levegö-keverék csavart menyire álitjátok be.Teljesen be,és kettö fél vissza?A régi MZ-nél igy volt jó!A Miton?Köszi a hasznosat!
http://sciennet.com/h052707/
ha valakit érdekelne és nem ismerné... a saját költekezésed után kapsz vissza pénzt! olvasd el annyit megér ha teccik regelsz
nah megszabadultam a fémemtől, a kezem, már most megmondta a doki h kurvára örüljek ha 50% -os lesz mer ahogy most látja jó h ha minden funkció csak 50%osan visszatér...HA minden vissza fog egyáltalán...De még ez se lenne ha nem raknak össze újra
úgytudom a cagivahun.hu volt de az oldal úgylátom már megszűnt de sztem http://prestigemotor.hu/ -n kaphatsz segítséget cagiva-hoz. Milyen mocit akarsz venni am.? látom ittlaksz nemmessze.
felvettelek msnre
farok idom egyszinu piros egyszemélyes "pálya" idom =20e irányár
gilardoni 1es kopott nicasillal hüvelyezésre =5e irányár
gilardoni 2es jo használható hengerfejjel =15e irányár
lámpa jo müködő képes csak az alsó átlátszó plexi nincs meg = 2e fix
ha valakit érdekelne és nem ismerné... a saját költekezésed után kapsz vissza pénzt! olvasd el annyit megér ha teccik regelsz
nem tudnátok megmondani nekem mi a cagiva hivatalos honlapjának címe?választok előre is köszönöm
(a hátsó lámpa asszem kereklámpásba is passzol)