Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Első és hátsó fék kapcsoló nincs valakinek eladó ?
csao nem rég vettem 1 mitot 91es dellortos légyszi ha tudtok infokat a motorrol, teljesitményröl+milyen váltoolaj ajánlott szivesen fogadom
http://automenedzser.hu/hirek-...

Amúgy volt rendszám a géphez mert Mitogeritől vett egy vázat és átlett építve minden...
gondolom a gyerek rendszám nélkül használta...
sztem annyira nemlehet elnézni egy főutat hogy 8,5 méteres féknyom legyen...szal sztem vagy jobbkezes volt akkor tuti a kocsi volt a hunyó vagy pedig főuton ment a motorral és mellékutcából keresztezték...
sztem azért az elárúl mindent hogy hátsó gumin van féknyom...
kérdés mennyire volt felöltözve...azért szegényt sajnálom!
volt nálam csabi vele és nem volt rendszám!
Sőt autópályán is rendszám nélkül ment és tele is volt a gatya neki miatta rendesen :D
ha lett volna feltette volna :)
Le volt rendszámoztatva, az tény h nem volt rá felrakva, de volt hozzá.
nem rendszámos volt
Rendszámos elvileg (legalábbis úgy volt hirdetve, ha jól emlékszem)... De akkor ugynézz ki lemaradt róla:S:S
ráadásul rendszám nélkül...
nem tudom én se már hogy hol láttam, de úgyemlékszem hogy azt irták az illető súlyos sérüléseket szenvedett... :( (bár a motor se nézz ki olyan hű de jól:S)
azér ez komoly enyém csak pár métert csúszott Mikor vissza pattant a bmw ről....nekem is vannak helyszíni fotóim de csak feketefehér, papíron ráadásul.... ma kiszedték a varrataim:) ksptm könnyített gipszet oszt még 5hét kb és a fémet is kiveszik végre oszt pár hónap gyógytorna fájni fog..
Vmi hírportálról.
A rohadt életbe, pár hete eladtam a gépet.....
Felhívom mitörtént, remélem nem esett baja a srácnak
HONNAN VAN A KÉP?
jól eltűntél vazzeg!
Azért ennyi mert cserések a telószimeringek meg a hátsó teló illetve a kilométer óra spirál
ha elviszik elmegy,ha nem akkor télen megcsináltatom!
Powernyelved megvan még? kellene nekem!
No scoe te meg miért ilyen olcsón árulod a vasat? Azt hittem rosszul látok......Mi a helyzet am Veled?
Tyhűűűűűűűűűűűűűűűűűű baszki, ezt jól összetörték Van vmi történet is a képhez? Gyerek h van?
hát csere azért nem okés mert gondolom nem tdzs adni egy pár tekószáratXD.... meg elő felnit sem ezek kellenének és újra mehetne amiom:Dnajó meg egy fényszóró iskéne:D
Csőh benéztem, sok km van benne mer szórakoztunk azzal hogy spirált rakunk rá és furóval "megyünk" 52710 de teljesen fullos méf 1 éve rendletem Misoctól annyi hogy az oldalt lévő kis lenullázó műanyag rekerő nincs meg hozzá:S egy 4 ért viheted én is annyiért vettem és azóta csak a polcon volt meg a fúrós"próbáláson esett túl szóval tuti jó üdv;)
lehet szar a fesszabályzód...
Hy Mitos kolegák !
nincs vkinek eladóba egy hátsó és első kapcsoloja ?
megtudná mondani vki hogy mennyinek kell lennie a töltésnek ? 14-15 ? nekem 12 és alig akar beindulni
Csá Mukika!
Irtam már korábban is talán nem olvastad...érdekelne a km óra!Minden mükszik rajta? éshány km van benne?
Mennyiért adnád vagy csere valamire?
biztos nemlehet gyengécske :)
Nem halt ez ki,csak beborult mindenhol:D
Úgy néz ki hétfőn csinálja meg aluhegesztő a hűtőm,aztán kedd-péntek suli,így megint 2 hét kihagyás...
fórum Kihalt hivatalosan is...
jahhh,ez csabié
Ki vette meg ezt a motort (márha megvették)? napokban pesten ezt törték rongyá:(:( Úgy tudom vmilyen Csabáé volt (leglalábbis Ő árulta)