Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125-ös gumi olcsón akinek kell.
110/70*17
150/60*17
Bő 50%-os a hátsó az első 60-70.

5000FT a garnitura.
Hétközbe csak du. 5 után vagyok elérhető.
0630/6963423
ok vettem a lapot,tudom miröl beszéltek,csak kiváncsi votlam h 2kilo még tényleg az alja kategori
na de akkor nem lesz mito....igazábol azért akartam mert munkába járásra kellene valami gép,aztán gondoltam ha már egy jo robogot veszek 120ért és fasza mitot meg lehet venni 2kiloért akor miért inkább ne mitot vennék szoval tavaszikg nem várok,sajnos...na kösz srácok azért az informáciokat,talán lehet összejön,ha igen ugyis beszolok...szevasztok
spy bocs h igy beleszolok de amit linkeltél alapbol felejtös ittvan lassan 2009!uj törvények!SEMMIJEN KÖRÜLMÉNYEK között ne vegyél rendszám nélkülit!vagy max olyat amit lelehet rendszámoztatni és naggyon jo áron van(az egész procedura 100k között van)Ha mondjuk valahol falun lax és ott száguldozni az ugy mék ok de arra meg inkább valami cross vagy enduro sz.tem!
Teljesen igaza van scoefield-nek,nehogy beleszaladj vmi szarba aztán megeszi az összes pénzed. Jön a szezon vége,egyre olcsóbb lesz minden,addig gyűjtögess még,járj utána mindennek és egy komolyabb pénzmaggal vágj bele,télen rendbeteszed és tavasszal már egy normális géppel kezded a szezont.
Fogadd meg a tanácsunk,mind2en tapasztalatból beszélünk!
inkább vegyél később vasat kicsit drágábbért de jót :)
azt látom,hogy most csak bele fogsz szaladni valami tré vételbe
és a frecciárol meg az mx1röl mia vélemény?
"élőben kicsit leharcoltabb" ez konkrétan mit jelent?az nem baj h külsőleg nem 100as csak a motoja legyen pöpec...de gondolom te nem igy értetted a leharcoltabbat
Dunlop d 208 eladó. Jo állapotú gumik középen nagyon jó állapotba, oldalukon is vann még 1-2 milliméter minimum a kopásjelzőig. Ára 15.000 ft. Akit érdekel Rs 125 forumba irjon.
Nem csak szimplán hengerfejed volt?:O Ugyemlékszem még anno azt mondtad h cska s hengerfejed volt SP. És mit csináltál azzal a hengerrel? Már nincs meg?:O
nekem is volt egy de megszorúlt és kuka :(
SP-t hát kapni külön nem igen lehet (Gerinek volt anno egy, de már elkellt, stevehuffnagel vette meg, én Mo-n csak erről az egyről tudok), ebayen szokott néha néha lenni elég huzos áron... hát ezek jóval többet tudnak mint a gyáriak elvileg ténylegessen 37le körül tudnak.
te tudod....én láttam már párszor ezt a motort...élőben kicsit leharcoltabb :D
ha már az "sp" hengereknél járunk,hol,kinél lehet találni ilyet,és teljesítménybe hogyáll a gyárihoz képest?
Dejó,leírtam uazt mégegyszer
SP szettben tudtommal a henger tetején volt a tömítés helye,nem a hengerfejben,tehát az is volt tömítve.
Az égéstértől messze lévő 4 mm mély horony nem fog bezvarni semmit.
Nem... A gyárinak más az égéstere teljesen i (ennek semmi köze nincs ugyebár az égéstérhez) illetve a préssáv is kisebb lesz mivel ennek nincs olyan nagy pereme, csupán tömitésnek lesz benne helye, ennyi... Maga a funkciója abszolut nem fog változni ettől (azért annyit tudhatnál h nem baszkodom szét a cuccokat potyára). De ugyebár az SPnek a hengerbe van a tömités helye mig a gyáriaknak a hengerfejbe, és igy a kettőt elég nehéz összepárositani (jó persze összelehet kenni tömités pasztával de az nem oylan mint ha kétgyűrű lenne ott)
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul,Ár:225ezer hivj vagy irj és megegyezünk.Tel:06308495123
végülis nem lesz már soha olyan hengerfej amilyen volt (ezt ilyenre csinálták ) gyakorlatilag faragsz belölle egy gyárit ...ha tudom el sem adom,de komolyan!
Ezzel miért kurnám el? Tömités nélkül meg nem fogom összerakni...
elkúrod azt a jó kis hengerfejet...bár már a tiéd,azt csinálsz vele amit akarsz
HY nincs esetleg valakinek "mito 50" es matricája? olyan 25x 10 cm-s köszi
ö is kilőve
ehhh tenx az infot