Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de gondolom pasztával volt körbe nyomva csak:S én meg nem akarok ilyennel szorakozni belemaratom a rnedes helyet mint a gyárin bele a tömités kis bernert rakunk rá és kész:)

Pesten Mitot összerongyolták:S
minek?
Nekem volt fenn rendes hengeren is !
Méég nem nem láttam még a motort se ezen a héten:D majd hnap megyek folytatom a felni polirozást meg kövhéten megyek a hengerfejjel esztergályoshoz (maratok bele az enyém alapján tömitésnek helyet) és megy is fel:)
feltetted a hengerfejet?
Jogos:) Mondom hátha bár nem áll sázndékomba eladni mindenáron csak mondom megprobálom
ez a Mito nűlam volt szerelve megszorukt a blokk nagyon durván én ahejedbe nem venném meg egy eléggé szutyi szegény ismerem az utolsó 3 tulaját...az az evo blok naon durván kapott régen is hoába rakták át akkor is szét volt hajta most meg uoljára meg volt szorulva a főtengely is dugó darabjasitól...:S mind1 cska ajánlom vigyázz vele!
eladó az enyém is
lehet van benne valami,de nem mindegy h egy 200ezres gép megáll fél év mulva 300ba vagy most egyszere kell 3kilot kipengetnem..teccik érteni
Sztem a 250ezres is ennyibe fog kb megállni:D ha tényleg rendbe akarod rakni:D (ezen minden kivancserélve;)) meeg hát nem egy alap gépről van szó:D
drága masina nekem....
Tulajdonkép, a hűtésével van probléma (forr a viz) nos a srác nem egy motorguru állitása szerint a termoszátt oké vszinüleg a pumpa halt meg benne (de látatlanba ne mlehet mit modnani) de biztos kell még rá költeni!

Vedd meg az enyém:D Számlákkal/ képekkel tudom bizonyitani a felujitását:D Elég kemény gép;) Költség mentes:)

Mito
az a baj,hogy 10böl 8nál felujitott blokk,ki hiszi ezt el
nekem jo volna egy rosszabb állapotu is olcson amit aztán én kipofozok
"beleölni"hijjjjjj akkor gondolom nem 10ezer t kell rá költeni.....kösz az infot,akkor ezis kilöve
Ismerem a tulaját... Még kell beleölni pénzt!
ezt a gépet szemeltem ki
na mostmár jonak kell lennie
na szóval érdekelne pár dolog...pl:alaktrészt lehet kapni hozzá?mi mennyi általánosságban? fékbetét,lánc-lánckerék,dugattyu,stb..stb..
meddig
birják az alaktrészek?ugyértem egy láncszett pl hány km?gumik hány km?szervizigénye milyen?
fogyasztása?gyenge pontja a motornak? ilyesmik...
Csá!
Engem lehet érdekelne...csere valamire vagy mennyiért adnád?
ime a csodarakéta
üdv kérdezz bártran elmondok mindent :D
Szevasztok.lenne pár mitoval kapcsolatos kérdésem,de nem akaroma helyet foglalni vele,igy légyszi ha valakinek van szabad 5 perce és persze keni-vágja a mitokat akkor vegyen fel msn-re(adatlap)pls.....
képzeljétek el hogy jártam 4 rongyért volt fenn az interneten a vasam és jött egy gyerek egy 50-es crossal mondta hogy nézzem meg megnéztem és 390-ért árulta a gyerek azt mondta hogy 1.1 ben cseréljük el nah erre egy kicsit bevörösödtem aztán feldobtam 5 rongyért a faszomba már hogy berakod 4 ért és egyböl mennyit engedsz belölle? ez az első kérdés hát akkor fuladjon meg aki annyiért nem viszi el. nagyon sötétek ezek a 15 éves srácok.
hát nemtom hnap dől el végleg h ak kell e neki vagy nem...
2 is:D Nem veszi meg a srác mégsem?:O