Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D
hát csere nem érdekel hacsak nincs 900rr ed is a gaárzsba fölösbe:P
Ja és még fordulatszám spirál is érdekelne
Helló fiúk!
rég jártam erre. nincs véletlen valakinek fölösbe egy Schubert(azt hiszem ez a neve ) tűje? a karburátorba. Úgy tűnik talán az enyém elkopott. köszi
adjál 200ezret.. nekem a motorban van a pénzem szoval ha mitot akarok vagy csere vagy megávrommig elviszik
itt az enyém az patent és 200ér leehet vinni!
és a freccia-rol mi a vélemény? azok már vannak 2kiloért(szépek)
Szevasztok.Najo lehet 2kiloért nincsennek patent mitok de mondjuk 260ért már biztosan lehet kapni normálisat Meg nekem nem muszály,hogy papiros legyen,igy meg gondolom olcosbbak
hali srácok
nem kell vkinek a mitom? 200kp éárt elvihetitek, mert sürgős:P patent állapot!részletek itt!
ja és a Gumik Pályán használtak kb 20-30kört!
Közepe majdnem új profilmélységgel van!
szélén is van bőven! Pályára is alkalmas csak nekünk már kevés!
Dunlop D209Gp gumi illetve Pirelli Dragon Supercorsa valamint Pirelli Diablo Supercorsa gumi eladó!
ára 25 és 30ezer között Párja!
állapot illetve tipustól Függően!
110/70 ZR17 ill 150/60 ZR17es méretben!

érdeklődni 20/5140810 vagy MSN
egyeztetés után Postán is megoldható!
Én eddig kinyírtam haverom elektronikáját,kilyukadt a hűtőm és törött lámpaékkel vettem
Van pár eladó cuccom Evohoz:
nekem spirál kellene
Az én mitom is eladó!
MIto
erről jut eszembe van egy eladó kereklámpásba való km órám
fullos
alig van bennekm :)
üdv;)
Nem lehet, a müszerfalat sem mert máshogy van a felfogatása (de egyszer vki rakott be képet h evo számlapokkal volt egy kereklámpás mito) báár vhogy tuti meglehet oldani, de egy az egyben nem stimmel.
Nekem eddig egyikse jött össze
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul,Ár:245ezer hivj vagy irj és megegyezünk.Tel:06308495123
sziasztok! valamiért ez a szemét nem engedett fellépni .
nah Látom érdeklödsz mitó iránt hát nekem van egy néhány véleményem a mitórol de az biztos ha normálisat fogsz ki akkor nagyon jó. egyébként azért dörzsöli ki a hütöt mert szarul rakják fel az idomot . mert az idomnak ami ugye a hütö elött kell lennie amikor rakod felfele nem mindegy hogy rakod mert felmegy mindenhogy de ha nem rakod át az idomnak azt a részét ami beleér a hütöbe akkor széttörhet az idom is + kilukadhat a hütö is én is igy jártam 1 szer de jó sok festék megoldotta a problémát
Sziasztok!Kérdezni szeretném,hogy a duplalámpás spojlereit rá lehet tenni az evora?müszerfalat?Ha nem akkor az én gépem jo nagy bunda!Köszi!
CAGIVA mito nicasilos henger, teljesen új , eladó!akár postán is. Ugyanitt bontott mito alkatrészek is eladók!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Típushiba?
- kipufogó szelep elektronika akksi nélkül meghal
- az idom jobb oldalt hozzáér és kidörzsöli a hűtőt,amíg ki nem lyukad (eddig 3 Miton láttam)
- hátsó lámpa rögzítő kitörik és ki kell ékelni a lámpát
Utolsó apróság,de ezeket mindenképp érdemes megnézni.
6-7 kjörül eszik, 200ért tényeg nem kapsz vmi normálisat, tipushiba nem igen van, alaktrész van hozzá, ha rendbe tartod (általános karbantartás) akkor nem lesz vele gond (nem annyira szerviz igényes mint egy rs)
200-ért trágyát kapsz
és még 2 kérdés:
alaktrész van hozzá,vagy nehéz találni(milyen árban mozognak)
és mennyire megbizhato gépek?tipushiba,vagy esetleg valamelyik év szériája "selejtes" stb...
köszi