Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyit eszik amugy egy 25ös mito? persze rendes motoros használatnál
Sziasztok.Van egy eladó Kawasaki kx 250es cross gépem
Érdekelne mito csere.A motoromat 265be adom,szóval max 200-220ezer ft ig beszámolnék mitot.Ha esetleg valakit érdekelne a dolog,adatlapomon van elérhetőség.
Üdv..Sziasztok
Rendben :)

A Mitom továbbra is eladó ha esetleg valakit érdekel
Scoe, megjött a hengerfej:) Kösz szépen:)
jóaz jóaz :) elférne :)
Csak nagyon csicsás ezekkel a piros kék csavarokkal emg a piros hengerfej meg ilyenek:(:)
Amúgy az a hátsó sárvédős dolog jól nézz ki rajta:) lehet beujitok egyett maajd ha ugy állok:)
erre énis kiváncsi lennék,ha valaki tudja netitkolja!
Ezeket a képeket nem hiszem h láttad itt forumon:) Max erről a motorról kettő vagy 3db képet de h mi hogy van rajta azt kétlem:)
Én nem tom hanyadjára látom ezeket a képeket csak ebben a topikban, de akárhánysozr megjelennek mindeki rajong. Bár tényleg szép gép.
Hát ez kegyetlen!
De milyen felnik ezek pontosan? TZR?
Az a hátsó sárvédő láncvédő kombó nagyon szép,nem kis pénz lehet ebben a gépben.
te mekkora satu vagy
most komolyan, szerinted az ő mitoja? gondolkozz egy picit légy szíves.
Szia!Ez a te mitod?jól nézki+a henger is az asztalon,de télen enyimre is rakok jo hengert,mert ami rajta van az 0.
áhhh erről a mociról keresek már mióta képeket :)
Isten vagy
Motorosok figyelem!
Sziasztok!
Örülnék, ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02-án 19:10-kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom! Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa, fekete-grafit.
rendszáma: UOB-241
alvázszáma: JS1A1111200115862
motorszáma: W701156858
Megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék! Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így ahogy van!
Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést.
kurva jóóóóóó fahe:Dnagyon tetszik képzeljétek most voltam rendőrségen és nem egnem basznak meg ha nem a kocsist mert nem aodtt elsőbséget:D...kurva jó lesznekm még mitom:Dkártérítésként vetetk vel egy evo mitot xd...:Dha már van 3 20 as bmw je:Dköhögje ki a mitomat...:D
Biztos érdekel sok mindenkit:)
Szeva!Lécci ne add fel a tömitést hétfön mert nem kell mert kaptam olcsobban köszi
msnen irj rám:D
Jah és 275 darab ezres az ára Ennyiért megéri!