Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó sorba került a gépem! Nagyon kímélve volt! 1 hengeres álló motor, 124 ccm mellé 33 Le párosul! Sok extra van a motoron: felnicsík, elől kék ledes helyzetjelző, kipufogó polírozva, un. "rövidgáz", csak 2T full szintetikus olajjal ment(Repsol), szép állapotban! Új benne az aksi, gyertya, power motor, olajszintmérő! Van 1-2 hibálya is.. Mégpedig 1x borultam vele(Nem estem csak elborult kis sebességnél) 15 cm-es karcolás van a jobb oldalán és a hátsó fékkar letörött! Ez 1-2 ezres tételből javítható! Ha nem alkudozol adok hozzá egy szinte új hátsógumit mert ami most van rajta nem sok életű már! Van egy Dainese ruhám(50) és egy Axo csizmám(42) is amit ebben az árban odaadok! Ha nem kell a ruha akkor faragunk az árból! Csere érdekel: Esetleg nagyobb 4 ütemű cross, enduro vagy quad! Telefonon és e-mailban egyaránt érdeklődhetsz..! Képeket kérésre küldök még!
oké,akkor küldheted,a Cím:2422 Mezöfalva zrinyi miklós 37. Juhász Csaba,és elöre is köszi
3ezer + pk. most kéept nem tudok Athéna tömités szett bontatlan.
Tudsz rola nekem feldobni képet?és mi lenne a legalja a mennyiért oda adnád?én multkor láttam 3500-ért csak nem találom azt az oldalt
Nekem egy komplett henger tömitésem van.
Vki nem tud olcson hengerfej tömitést?ha vki tud irjon köszi
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul akit érdekel az irjon az árán megegyezünk sztem.Tel:06308495123
ez a videó nekem nagyon szarul esik de attól még a sok ájdalom után is felülnék gy jó kis spor mocira ha tehetném...
na srácok vki vigye már el egy 20asba azt a Wiseco dugot, benne áll a pénzem és itt porosodik csak:S (20 az sztem elég korrekt ár érte főleg h én picit drágábban vettem és ennyiért vertexet lehet talán kapni...)
Nagyon tanulságos dolog ! Nézzétek meg :\

http://www.sportmotor.hu/motor...
Remélem azéé jólvagy:(:( Benne mszerencsére már nincs fém
nah hazajöttem kórházból van fémem meg a csípőmől pótoltak a csuklóma csontot fájok is mint azállat::
menesztő
Sziasztok!
Nincs valakinek frecciához olyan gumi ami a hátsó felni és a fogaskerék agy között van? Nem tudom a pontos nevét sajnos, de ha valakinek esetleg lehet hogy akadna ilyen cucc szóljon legyen szíves.
Esetleg ha valakinek van mitohoz 3küllős első felni eladó az is írjon rám!
Köszi.
Van egy Wiseco dugom eladó olcsoon vadi új kovácsolt alapméretes A B C hengerkhez passzol 2 gyűrűs! Vertex áron! SÜRGŐŐŐSS
jójó nem gond:) még a blokk nicns bent, felnikre váárok még:)
szia!
1 kisebb félreértés miatt holnap reggel lesz feladva!
Én azt gondoltam asszony feladta,ő meg azt,hogy én ....
hello:
mito hátsófékmunkahenger=4eft
Hy!
Hátsó fék munkahenger mennyi?
Csomit sikerült már feladnod?:O mert még mindig nem jött meg:S
Gyári , új, CAGIVA MITO, FREECCIA , henger eladó! 49900.-ft akár postán is
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
nos fogyasztás szerintem minimálissal több...erő viszont alul is több meg leforog 13 ig végig
hali mindenki!cagiva tamanaco blokkba keresek kuplunglamellát és frecciába első fékbetéteket!
hello:
gyujtáskapcsolo=8eft
előzményre kattintva láthatsz pár infót róla