Szerintem maximum csináltatni tudsz olyat, mert nemhiszem hogy találni fogsz. Faheenek van egy eladó nem gyári dobja, ha jól tudom, de méretre az is akkora.
Sziasztok!
Ha valaki tudna 1 kis segítséget adni hol tudok egy 1993-as Cagiva Mito kipufogó rendszert vagy csak dobot szerezni ami vastagabb nagyobb mint a gyári.
van eladó Wiseco dugattyúm (gondolom mindenki hallott már róla:))A-s, B-s hengerhez passzol vadonatúj jóval az ára alatt 21-2ezer ft ennyiért vertexet lehet kapni kb, + van egy hegner tömités szettem szint úgy bontatlan vadonat új 3900ért (új ára 4900) viiigyéééteeek!
Szeva!Nekem 160-as polini henger van rajta és most bejáratos és nekem 7-et eszik de mikor megyek vele jobban akkor eszik 9-et is és csak 28-as karbi van rajta.ha vkit érdekel eladó,érd:theworldismine01@freemail.hu
hello érdekel valakit mito evo 2 farokidom meg hátsó lámpa mito1 : arrow kipuff rendszer az árat megbeszéljük posta mehet csere érdekel rs 125 elsó lámpa 2003as
Ha 160 as szettet veszel akkor csakis Polini dugoval vedd ne ien öntött szar MO- i szarral
a fötengelyt elötte vidd el egyensulyoztatni
új tügörgök is kellenek de van 3600 ért erösitett meg van sima 2500 ért
a polini nem nicasilos és többet kell járatni mert sima hüvelyes !
Ha valaki tudna 1 kis segítséget adni hol tudok egy 1993-as Cagiva Mito kipufogó rendszert vagy csak dobot szerezni ami vastagabb nagyobb mint a gyári.
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
slick érdekel vagy pályagumi az ár alku képes
stevehuffnagelt faggasad jobban neki sokáig volt ien hengerrel
a fötengelyt elötte vidd el egyensulyoztatni
új tügörgök is kellenek de van 3600 ért erösitett meg van sima 2500 ért
a polini nem nicasilos és többet kell járatni mert sima hüvelyes !