karbi + szivótorok érdeklne de a membránt olcson adod ha tényleg vforce:) irtam mail-t de még ne mválaszoltál gondoltam itt megkérdem. Szal nekem karb meg hozzávaló torok érdeklne mert membránom az van nekem is vforce:) szal külön külön hogyé adod? esetleg tudnál róla nyomni képeket? meg a videót is feldobhatod ha gondolod vagy imélbe elküldheted megnézném:O
Szevasztok!Eladnám a mitomat mert kocsit akarok venni akit érdekel az irjon:email:theworldismine01@freemail.hu,nagyon szép esztétikai és motorikus állapotban,ami van benne 160-as henger erösitet hajtókar most 28-as karbi van rajta adok hozzá egy 34-est és a gyári légszüröt mert most sportlégszürö van rajta sportkipufogo és adom a gyárit is hozzá minden müködik rajta 95%-os hátso gumi az elsö olyan 80%-os fékbetétek ujjak,nagyon jol megy és jol gyorsul akit érdekel az irjon az árán megegyezünk sztem.Tel:06308495123
hello:
van egy mikumi corp verseny karbim+szivotorok+vforce memrán ha meg fizetted eladom.
egész egyben=25eft
16-ezret forgot velle a mito rakok fell videot.
a képen nem igazán látszik az idomok rongyá törtek az tény meg a villa meghajolt, de egy része biztos rendbe van azt még alkatrésznek bőven ellehet adni. Vagy ha maga a váznak nicns semmi baja még talán helyre is lehetne hozni akár pályára.
Nah mindegyik fogaskeréken van jelzés elvileg (pöty vagy csik). A kuplungot vedd le. Annyi az összeállitás lényege hogy a főtengelyfoigaskereket(jobbfelső fogaskerék a müanyag alatt) ugy tekered hogy felső holtpontba kerüljön a dugo gyertya helyére beteszel vmi kis rudat és látni fogod mikor van felső holtpontban (a jelzésnek balra a kuplungra kell néznie) az alsó két fogaskereket pedig a baloldali a kiegyenlitő tengelyé azt ugy állitod hogy a jelzést épp hogy takarja a kuplung a melette lévő fogaskerék az vmi segédfogaskerék annak léynegébe tök mind1 hogy áll nekem jobb oldalra nézz a jelzés pont a lyukra. A mellékelt képen bejelöltem:)
üdv!
kicsit hozzábértökhöz szol eme kérdés:
a kiegyensulyozótengely a váltó és még 2 fogaskerék van a motor jobb oldalán ezt hogy kell összerakni mert fingom sincs az a gáz hogy igy nagyon remeg és igy nem igazán szeretnék vele járni. 1 lényeges kérdés a kiegyensulyozó tengely ami a váltó alatt van annak hogy kell állni?
2. a két fogaskeret hogy kell összerakni a jelek segitségével?(mindegyiken csak 1 jel van!)
Jaja, lehet csináltatni ahogy Fahee mondta, ahol fémekkel foglalkoznak. Csak arra vigyázz hogy a 2T nek kell a folytás, nem mind1 hogy milyet teszel rá, meg az sem véletlen, hogy ilyeneket csinálnak rá. Ez a hozzá való!
van egy mikumi corp verseny karbim+szivotorok+vforce memrán ha meg fizetted eladom.
egész egyben=25eft
16-ezret forgot velle a mito rakok fell videot.
pl: arrow dob=12eft
blok=30eft
idomszet=30eft
elsölámap=10eft
müszerfal=10eft
stb........
kicsit hozzábértökhöz szol eme kérdés:
a kiegyensulyozótengely a váltó és még 2 fogaskerék van a motor jobb oldalán ezt hogy kell összerakni mert fingom sincs az a gáz hogy igy nagyon remeg és igy nem igazán szeretnék vele járni. 1 lényeges kérdés a kiegyensulyozó tengely ami a váltó alatt van annak hogy kell állni?
2. a két fogaskeret hogy kell összerakni a jelek segitségével?(mindegyiken csak 1 jel van!)
van valakinek felesleges biztosítékkonzola? mert szivesen megvenném /jelige kis pénz nagy szerencse/