Scoo, ha vagy msnen mindenkép irj már rám, hengerfej már elégggé aktuális lenne! Meg ha tudsz képet akkor jólenne, de hanem megy nézd mge h nincs-e vmi baja (detonálásnak nyoma vagy akármi)... Remélem még hétévgén tudunk beszélni mert hétfőn feladhatnád postára!
Megmentettél:) mert én meg nem tudtam visszamondani rendelést:@@@@ kva anyjukat h azt nekik kéne kifizetni mondom kapjátok be de azért a szart meg lekülditek (1gyűrűset)
Hidd el befért volna:) /70 /80 az azt jelenti hogy a gumi felületének a százaléka. szal 100nak a 80% aaz 80mm magaas a perpeme a 110/70nek pedig 77 szal befér:) Nekem is fent volt egy szezon erejéig:) bár most 110/70 meg 160/60 lesz:D
üdv! a 100\80-as nem lett volna jó mert az már szerintem nem fért volna el az első kerék futófelülete és a sárvédő között a 120\70-es is épp hogy csak jó volt. megjegyzem szerintem nincs 1 cm- a gumi és a sárvédő között. bár most igy hirtelen nem tudom hogy most a \-ezés az most hogy számolják de ha jol tudom akkor minnél nagyobb a per annál nagyobb a gumi futófelület és a gumi pereme közötti távolság javitsatok ki ha tévedek.
2. nekem olcsó pénzé kell gumi ilyen 80-90%-osra gondoltam nem kell ide sport pilot ugy se szálguldozok vele valami olcsó kell. én multkor (kb másfél éve) vettem első gumit és most kezd el kopni még nem vészes de hátsót már igen igen kellene lassan olyan mint a lekopott traktorgumi kivül mintás belül sima 5-6 ért ha van gumi 140-es az jó de szerintem jó oda a 130-as is bár nem tudom hogy mennyit lehet rajta változtatni. valaki hozzáértöbb?
Helló!Érdeklödnék h gáz bowden ami a karbi és az eloszto közöt van az a kis darab kéne nekem az mennyibe kerül?meg kéne egy hátso fék kar amit nyomsz és ami bele megy a munka ehngerbe része.ez igy együtt emnnyi lenne elöre is köszi és nekem holnap felkéne adnod mert akkor pont ide ér péntekre,.
Mito 160 Ien szüröd van? irtam még régebben a nagyvasnak hogy mien a szürö?. Azt mondták több levegöt szív be
mint a gyári, de légszüröolajjal lehet rajta javitani hogyan kell használni a légszürö olajat ?
első aszem van külön is 7000 pénz (Dunlop D207)
amúgy van Dunlop D209GP 30pénz
Michelin Pilot (kb 5km van a gumiba, majdnem új ) 30pénz
Pirelli Dragon Supercorsa 25pénz
Pályán használt gumik a közepe majdnem új a szélén van kopás de még bőven elmennek pályán is!
Pár nappla leöbb szólsz... MOst dobtam le a első gumimat hétfőn 100/80as pirelli volt 2,2mm futofelület középen szélül meg 3 körül volt pár ezresért oda adtam volna...
Nincs mit:) Ha úgy lötted be ahogy a képen akkor tuti jó:) Hát a Vforce-tól jobbanbirja a forgást, kicsit teljesitményen is dob, meg jobbna veszi a lapot. újonan 35-40e. körül van egy ilyen. De amit Misoc árul az nem Vforce az sztem egy gyári membrán meg vmilyen lapok vannak rajta!
nekem van hátsó gumim egész olcsón,ha érdekel vegyél fel msn-en
Láttam 160-as a géped nem tod hol lehet erősített hajtókarszettet venni v megcsináltatni olyanre?
2. nekem olcsó pénzé kell gumi ilyen 80-90%-osra gondoltam nem kell ide sport pilot ugy se szálguldozok vele valami olcsó kell. én multkor (kb másfél éve) vettem első gumit és most kezd el kopni még nem vészes de hátsót már igen igen kellene lassan olyan mint a lekopott traktorgumi kivül mintás belül sima 5-6 ért ha van gumi 140-es az jó de szerintem jó oda a 130-as is bár nem tudom hogy mennyit lehet rajta változtatni. valaki hozzáértöbb?
üdv
nincs valakinek elfekvőben 1 dugója mitoba? 56os furathoz kéne,asszem az alapméret
irjatok ha van , megüzleteljük
köszi
üdv
fékkar=3eft
gázbovden=1eft
arrow karbon végdob=12eft
blok=30eft
MIKUNI corp 34-es verseny karbi+szivocsonk+memrán=25eft
idomszett=30eft
stb....
.........
érd:705377495
mint a gyári, de légszüröolajjal lehet rajta javitani hogyan kell használni a légszürö olajat ?
Cagiva Mitom
Ittvan. Nagyjából mindent leírtam róla!
első aszem van külön is 7000 pénz (Dunlop D207)
amúgy van Dunlop D209GP 30pénz
Michelin Pilot (kb 5km van a gumiba, majdnem új ) 30pénz
Pirelli Dragon Supercorsa 25pénz
Pályán használt gumik a közepe majdnem új a szélén van kopás de még bőven elmennek pályán is!
A cagiva mito 1 és 2 között mi a különbség? Mármint az első telón kívül van még valami különböző?