Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van,ha érdekel msn...
28-as karbi után mit mondasz a 34-sről? fogyasztás +erő ?
Gyújtáskapcsoló mennyibe van?
Sziasztok! Hátsó gumi kellene nekem Mito-ra! Tudnátok segíteni?
CAGIVA MITO ALKATRÉSZEK ELADOK: magyar papiros váz=45eft
arrow dob=12eft blok=30eft idomszett=30eft
MIKUNI corp 34-es karbi+szivocson+memránal=25eft
müszerfal, telok,lámpák, gyujtáskapcsolo, tankzár,
ülések, lábtartok, powermotor,feszab. kormánykapcsolo,hütö, sárvédö stb........
érd:705377495
Hy Srácok!
Valaki emgtudná mondani nekem a váltótengely szimering méreteit?
THX előre is
Helló!
Csabán valameikőtök esetleg a Trefort-ba jár? :)
Mert láttam ott egy Mito EVO-t és Frecciat parkolni ;)
Mindkettő szép, és rendszámos volt :D
gangoljátok neki mert bekokszosodik a motorotok
Ezért is csodálkoztam hogy csak 70től vagy 120tól tudja tartani
Ja, félreértettem, én úgy gondoltam hogy tartani, tehát annyival megyek végig. Olyna 5000-5500as fordulattól kezd el húzni, ahonnan már szökik felfelé. Azt nemtom így hirtelen hogy mennyinél éri el, de sztem ez is olyan 70 körül!
szevasztok evohoz kéne gázbowden... kartol az elosztóig ha van valakinek lécci jelezze és hogy mennyiben adja köszi
nekem 70 től indúl meg lendületesen.lehet bohockodni 40 is de onnan nem állsz neki előzni
+az sp hengerre épp nem jellemző az alacsony fordulaton dolgozás...
Nekem 7.ben 50nél 3500öt pörög, azt is tudja simán tartani. Kevesebbel nem néztem, de elképzelhető hogy még a 40is menne!
Köszi, ugy nézem rendben van:) ha Te is ugy látod akkor küld, msnen hnap irok egy üzit cím név meg ieneket:) és akkor 5 + posta ugye? ahogy megegyeztünk
jól értem,hogy a 7.-et 120km/h-nál tudja tartani?
nekem 70-től jó vagyok 7.be....
nekem 6 felett eszik u.ilyen karbival
140/80zr17 Avon Azaro
sperow!
6ért de milyen 140/60? mert nekem olyan kellene elörre meg minimum 110es vagy ha lehet 100 as nem igazán érdekel hogy fog rajta mutatni a fö hogy 14-es fogaskerékkel mikor megpörgetem a 7.et tudja tartani kb olyan 120 nál azért kellene a kissebb.
6e huf,van képem bőven róla,msn-en átküldöm ha kell,állapota olyan 95%
Helló!Már benne volt mikor én vettem,de ha eltudom érni a srácot akitöl vettem akkor majd megkérdezem.
fahe és jobban ment a géped?
mert nekem azért kellene mert a 14-es fogaskereket nem igazán szereti 80 kg vagyok és hát nem igazán tetszik neki ha szivatom azért akarok rá kissebb kereket. mondjuk ellensulyoztam egy 12-es fogaskerékkel elöl igy elég jól veszi a fordulatot 12000es fordulatnál 170-et mutat nem rossz mondjuk csak 1 szer néztem meg hogy megy mennyit végre de még pörgött volna
Üdv! nah tomi megint mi történt már avval a mitóval? kit fogsz már megint átbaszni?
de mégis mennyi volna az az olcsó? mert nekem olyan kell ami lement egy versenyt aztán jólvan a lényeg hogy még egy 10 est kibirjon én pl nem tudom milyen hátsó kerekem van de lementem vele 15000km-ert és még mindig van rajta gumi nagyon frankó igaz nem szálguldozok a mitóval 110-120 aztán jólvan.