Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

A mitomra 160 polini henger szeretnék tenni. Olyan kérdésem lenne, hogy a motorba nem-e tesz tönkre valamit ?
Valami baja lesz-e a motornak. Esetleg valamit ezért a modositásért ki-e kell cserélnem?
Elöre is köszi
ok.
Am. még mindig van egy Wiseco Dugóm új bontatlan A-s B-s hengerhez passzol, meg egy komplett hengertömités szettem szintúgy bontatlan!
Faszás:) Msnen majd megbeszéljük mert vszinüleg érdekel:)
nem voltam egy hetet itthon,szal megvan
nekem van
Köszi, de ez nekem nem jó. Nekem Sp kellene mert az lapos tetejű dugóhoz van kialakitva
13.-án motor balesetet szenvedtem eltört a csuklóm és ég mindig agyi ödémám van okosabbak kedvéért szubdurális hematóma remélem jól írta a hugom mer én nem tudok írni Most jöttem ki a kórházból már jobban vagyok már tudok járni és enni....
Mennyi az a olcsó?
Hello Valaki!
Ha kell a motorom még most szoljon valaki mert csütörtökön viszem keresksedésbe ottt be veszik
mondjuk elég kevésért de kell a pénz de ha kell akkor szolj és oda adom neked is olcson ha érdekel
Tel:06 20 486 4420 vagy irj csütörtökig
Csáó nekem van egy hibátlan hengerfejem! 5 ezerért eladom!
Gyári új cagiva mito henger eladó!
érd:06-20-545-3546
Scoe! Meg van neked az eladó SP hengerfejed méég?:O
Srácok van egy dugóm meg egy tömitésszettem! MIndkettő új bontatlan! A dugó 2gyűrűs Wiseco (gondolom mindneki ismeri) A-s(5százados illesztés) B-s méretű (6százados illesztés) hengerekhez passzol. Illetve egy hengerhez való komplett tömités készlet Athena! Mindkettőt olcsobban adom a bolti árnál! Csak sajnos nekem a dugo méretbe nem jó mert D-s a henger illetve blokk tömitésre is szükségem van azt meg csak kompletten lehet újat venni, a henger tömitészetett pedig azért adom el! Ha vkinek kell szóljon nagyon sürgős!
Vmi bontoba kérdezz utánna, Misoc, Troják
Egy vesszőt kihagyott evo 94 utáni számlapos, kereklámpás müszerfal. Magyarán szólva a számlapok Evoé mivel karbonos 220ig skálázva 14ezerig skálázva, maga a müszerfal egység kereklámpás mitoé, mivel az evoknak máshogy van elrendezve. Teljesen jó irta ő csak ti értelmezitek rosszul!
Szevasztok! Van valakinek 1-es evo-hoz gázbóvdenje ? mert az enyémnél széttört az a müanyag elosztó ahol elágazik az olajozáshoz és a karbihoz ha valakinek van kérem jelezze mert itt Pécsen nem találtam és nemtok motorozni msn: c.mito@freemail.hu Köszi
számlapos kereklámpás MŰSZERFAL. Itt a pont ember!
De pont te írtad azt még a 444-es oldalon nekem, hogy van ien:

""Ez egy Evo(94 után) számlapos kereklámpás műszerfal. Az Evoknak más a műszerek elrendezése. ""
Vagyis nemnagyon értem mert, ez egyszer evo, egyszer meg nem.

Vagyis végülis mind1, mert úgyis mito2-t veszek :P
kereklámpás evo nincs,a 2es mito meg kereklámpás
Mito 2-es, vagy a kereklámpás EVO lessz az :)
De még nincs pénzem, meg most van 3 motor is otthon (Simson, Aprilia, Kymco). Majd csak március környékén veszem meg a motort, ha lessz annyi pénzem :), nameg ha a Kymco el lessz adva, mert akkor csak kevesebbet kell összegyűjteni :D
MIlyen mitot akarsz? Enyém véletlenül pont eladó mééég:D
Okés, köszi ;)
Remélem motor is lessz, mert szeptemberbe kezdhetem az A1-et, és aztán már szezon elejére meglessz a jogsi, meg remélem a gép is :)
Italmondo, Pinkmotors, bikerstone stb stb, itt lehet alkatrészeket kapni meg mindenre megvan a megfelelő ember:) Szal alkatrész ügyileg ne parázz van:D
Akármi :D , tömítések, henger, dugó, elektronika stb...
Még nincs meg a motor, csak az alkatrészellátását is meglesem :D