Szevasztok! Van valakinek 1-es evo-hoz gázbóvdenje ? mert az enyémnél széttört az a müanyag elosztó ahol elágazik az olajozáshoz és a karbihoz ha valakinek van kérem jelezze mert itt Pécsen nem találtam és nemtok motorozni msn: c.mito@freemail.hu Köszi
330 az alja az enyémnek tartalék nicasilos hengerel-hengerfejel +28 as dellorto karbi tartalékba (34 es mikuni van rajt most) + ferodo platinum tartalék fékbetétekkel
hát azé nem csak ugy megált,me nekem azt mesélte kifogyott a benzin azér ált meg és azóta nem megy..hát azé me kifogya benzin a motortból mégnem törik el a gyűrű...
Ott van a szöveg mögött a link "mito:)" névvel, olvasd végig és meglátod! de azé itt van ha nem találnád meg:PP
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=112489
köszi a képeket :)
amúgy kész van a nicasilos hengered:D
majd kifizetem a hónolást aztán jólesz valakinek aki megveszi a mitomat póthengernek!
power nyelvet átveszem occsóé
kitől hallottad h gyürütörés ovlt?:D am nem alattam történt hanem haverom alatt aki meg akarja venni monta elviszi kipróbálni mondom ok,tankolt bele,ment kb 50km et vle és ak tört e la gyürü hát nemtom vmi stihl olajat tett bele vagy mi a picsát lehet ezé tört el a gyürü?
Ja,a fekete küllős gép scoefield barátunké,úh aki azt megveszi,az nagyon jól jár.Sok pénz fekszik benne,de nem feleslegesen,megy a motor rendesen,rendszámos,stb..."Kicsit" egybe van!
Érdekelnánek az alkatrészek esetleg jobb minőségő kép megoldható? Hüvelyezés óta volt benne dugó?