Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Mikka
Érdekelnánek az alkatrészek esetleg jobb minőségő kép megoldható? Hüvelyezés óta volt benne dugó?
Szevasztok! Van valakinek 1-es evo-hoz gázbóvdenje ? mert az enyémnél széttört az a müanyag elosztó ahol elágazik az olajozáshoz és a karbihoz ha valakinek van kérem jelezze mert itt Pécsen nem találtam és nemtok motorozni msn: c.mito@freemail.hu Köszi
Srávok vkien kvan eladó jó állapotban lévő öninditója?:O
lehet hozzá újat de telejsen felesleges, de alaktrséz van hozzá bőven!
Helló!
A Mito-knak amúgy mien az alkatrészellátása? Gyártanak hozzá még új alkatrészeket, vagy csak felújítottat lehet kapni?
vmit csak csinált vele ha eltört a gyürü... hát nemtom maj lesz vmi
330 az alja az enyémnek tartalék nicasilos hengerel-hengerfejel +28 as dellorto karbi tartalékba (34 es mikuni van rajt most) + ferodo platinum tartalék fékbetétekkel
Hát nekem is azt modnta h kifogyott és azóta nem indul mondtam neki tankoljon kap-e bezin karbi szűrő membrán, ha semmi akkor motorhibája lesz ennyi:D
Megtaláltam én elsőre is. :D Az első ára jobban tetszik. :D Na de nem pofátlankodok, ha vmi lesz majd visszacsavargok ide.
hát azé nem csak ugy megált,me nekem azt mesélte kifogyott a benzin azér ált meg és azóta nem megy..hát azé me kifogya benzin a motortból mégnem törik el a gyűrű...
Ott van a szöveg mögött a link "mito:)" névvel, olvasd végig és meglátod! de azé itt van ha nem találnád meg:PP
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=112489
Az a majdnem ennyiért kb. mennyit jelent?
az enyém is majdnem annyiért eladó:PMito:)
Hát felvett aztán h nála van kölcsönben mert megakrja venni, de zaztán egyszer megállt alatta és ne mindul... aztán elsoroltam neki a lehtőségeket :)
azért 280--ra még dobj rá 1 kicsit vagy fele cuccot leszedem róla
felvett?:D és kérdezte h mitől lehet h eltört a gyürü?:D
hát én nemtom mit müvelt vele, nekem sose volt vele semmi bajom...
280-ba adod már itthon se vok.
Látod, ha akkor nemv eszed meg, 2 nappal később én mentem volna érte. Még meg is lenne.
köszi a képeket :)
amúgy kész van a nicasilos hengered:D
majd kifizetem a hónolást aztán jólesz valakinek aki megveszi a mitomat póthengernek!
power nyelvet átveszem occsóé
Tudom felvett a srác!:D Sztem olaj baja volt, mert ha más akkor 5ezer km alatt kijött volna (vagy csak szimplán szar dugoszett volt benne)...
kitől hallottad h gyürütörés ovlt?:D am nem alattam történt hanem haverom alatt aki meg akarja venni monta elviszi kipróbálni mondom ok,tankolt bele,ment kb 50km et vle és ak tört e la gyürü hát nemtom vmi stihl olajat tett bele vagy mi a picsát lehet ezé tört el a gyürü?
CAGIVA MITO BONTOTT ALKATRÉSZEK ELADOK:
papiros váz,blok,telok,müszerfal,lámpák,idomszett,lábtartok,zár
szettek,
power,blok alaktrészek=váltok,kuplung,blokfelek,stb.............
érd
:705377495
Ja,a fekete küllős gép scoefield barátunké,úh aki azt megveszi,az nagyon jól jár.Sok pénz fekszik benne,de nem feleslegesen,megy a motor rendesen,rendszámos,stb..."Kicsit" egybe van!
Jaja,powernyelv megvan,úh ha kell vkinek szóljon,mert a biciklimbe sajna nem való,pedig repesztene ám :
power nyelvet megvetted?
mennyiért adtad el,hogy ilyen gyorsan elment?
enyém meg nekell senkinek :D