Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bokodra szoktunk menni focizni mien gépet akarsz helyette?
Nem kell valakinek a motorom?
Valami csere is érdekel ha normális!
De jobb lenne másik motor vagy valami nem tudom
valaki mondjon már valamit vagy pénz is jöhet az lenne a legg jobb :D:D:D:D
Köszi
Csáó!
Én is eladtam,csak zajlik az élet,úh nem tudtalak még hívni,de foglak,h dumáljunk:)
hali! sorry de már nem aktuális! am 5-6körül lett vna!
Azért sztem egy 50-et nyugodtan lehet alkudni az árból. :D:D
oksa köszi....haver lehet megveszi...7végén mennek nézni asszem....
Hello Fahee! Akkor mennyi zsé a csapágy? Miért válsz meg tőlük?
Most h jobban megnéztem szerintem az, mert elöl az indexek ismerősek. :D Úgy hallottam hogy 11 kW-os papírja van, de folytatlan.
nemismerem de első legfeltűnőbb dolog : ez Evo1 nem 2... 3ágú felnivel van evo2be sokágú van
hali mikka83 ugy tudom te eléggé képbe vagy a festés terén lenne pár kérdésem
az 1ik haverom most fujta le a kocsiukat és hát a lakk rétek (narancsbőrös) lett ha érted mire gondolok ez mi miatt van jobban fel kelett volna higitani a lakkot vagy pont ellenkezőleg?
előre is köszi a választ
üdv:Piötrö
Hát ha ez az a MITO amire gondolok, akkor esztétikailag nagyon jó állapotú, motorilag fogalmam sincs, mert nem ismerem a tulaját. :) És ha ez az akkor 1X kölcsönadta a haverjának egy körre aki elesett vele és ?új? idomok vannak rajta. Ennyit tudtam. :) (Atért nem vagyok benne biztos hogy ez az-e, mert 99-es évjárat van írva de az meg úgy rémlik h 94, viszont csak egy MITO van vhelyen. :D)
GYári új nicasilos CAGIVA mito henger eladó!
kuplung bowden vkinek?:O sürgős lenne
cső
http://www.hasznaltauto.hu/2252784_cagiva_mito_1999
ez
t a mitot nem ismeritek? ha igen akkor 1-2 mondatot h mien állapotba van meg minden, köszi
még pass,valami nagyobb! Ráadásúl szinte nem is használom és úgy néz ki,hogy egy jó ideig nem is fogom,szal ne rohadjon itt nekem
hogyhogy? milesz helyette?
Eladó a Mitom!
jól teszik...
srácok vigye el vki olcson adom és vadi újak!
van 2db SKF C3as csapágyam mitoba vadonat új bontatlan ha vkit érdekel szoljon!
Hello
Ebben teljesen igazad van és én is tudom!
Csak tudod mi a baj hogy rajtam kivül a városba van kb 8-10 rendszán nélküli motor
mito nincs de rs 125 régi meg ujj is van sött van 2004 es cbr 4 ütemü 125 ös is meg egy jo pár unduro meg cross is csak ezeket nem tudják elkapni mert meglognak
:D:D:D
ugyhogy ja veszek én is valami crossot:D
Hát a rendőrök nekem sem a szívem csücskei de én a helyedbe nem őket szidnám. Te mászkáltál egész eddig rendszám meg forgalmi nélküli motorral... Meg gyanítom hogy akkor A-s jogsid sincs Örülj neki inkább hogy elengedtek és nem fektettek rá a rendőrkocsi motorháztetejére és nem hágtak meg mindeketten egymás után Mert megtehették volna...
Elado sorba került nagyon szeretett motorom
Hála a fasz szopó oroszlányi rendőrségnek
Nagyon jó miota nálam van semmi baja nem volt össz vissz 134 ft kültötem rá egy szimeringet a váltohoz
Első telszkopba kéne szimeringet cserélni mert folyik!
Ha érdekel hivj 06 20 486 4420