Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy Én az ennyémmel , ha arra járok, de melyikkel is mennyek
asszem elcsórom a fiamtól a quadot...
majd meglátogatlak a géppel, ha bírja a főtengely
akkor Rendben ....
csak azt hittem hogy valami nagy gáz van .
Örülök hogy sikerült összehoznod
azért ha az életben egyszer valahol összefutunk (bár nincs nagy esély rá...)akkor iszunk egyet , vagy kettőt a sikeres ügyletre ....
további széles utat ...
Bocsi hogy hirtelen rosszra gondoltál, semmi gondom nincs csak gondoltam elmondom mit csináltam vele, szétszedtem főtengelyt csapágyastul átraktam az enyémbe, azért döntötem igy mert az én blokkházam hibátlan és a váltóját is ismerem , amit észrevettem még hogy atiédben a kuplungnak a tengelye forog a csapágyban meg a kiegyenlitő tengely is csapágyas volt szóval a 2. blokkból összekóperáltam egy kiválót .
Érdekel a dolog..?
Szintén...
mega válasz is
Ment a mail
már válsz is ment...
Elküldtem ismét egy másik címről most már csak megkapod,de ha nem akkor ide is küldhetem a képet...csak történjen valami
mi a baj ?
telszámod? megcsörgetlek ...
az aya@index.hu a mélcímem ....és nem jött még semmi ...
Áhh nem csak a japán:D Prox:P:) Szájukba rágtam, meg küdltem nekik levelet:) Aztán Küldtek ők is vissza egyet a főtengelyel:) Jófejek 5nap alatt megis volt
Mennyiért csinálták? Gyári Cagiva hajtókar vagy olasz utángyártott?
Elküldtem nézd csak meg....
csá aya, mondanák pár érdekességet a blokkról amit küldtél, melyik topicba nyomjuk?
nem kaptam képet a faridomról !
lefekszem ...
Szia!Nem tudom,ha kell elküldöm,valahogy biztos fellehet dobni,de nem tudom...Ha kell szólj
Bár attól függ,ha postával már sokban van úgy,hogy esetleg a pinkben is adnak akkor marad tartalékban neked.
Jelen!
Misoc esetleg tudnál adni egy msn vagy e-mail cimet?
CAGIVA MITO 125 bonott alkatrészek eladok:
blok,henger,gyujtás,karbik,power,kipufogo,idomszett
,telok,hütö,müszerfal,lámpák,stbb...........
érd:70537
7495
Am. megjött mindenem:) Bár Nekem a főtengőhőz adták a felsőtügrögőt is és rendeltem egyett +ba is:S bár hnap megprobálokm azt még visszamodnani hátha megoldható, haenm akkro elsz egy felső tügöergőm ha vkinek kell:)
Az nem jó hozzá mivel ez evora való a tied emg sima mito!