Jaja,gyorsan.Nem volt rossz moci,sőt,csak nem használtam ki,keveset jártam vele,és nem volt elég időm foglalkozni vele.Még lehetett vna rá költeni,de így jól szálltam ki a buliból.Majd köv tavasszal újabb project;)
Azt sajnálom,h a Mito talira nem tok menni,biztos qva jó lesz :(
felhivod Somát 19ért ad vertexet (bár nem tennék bele:S), de mást jelenleg Mo-n nem lehet kapni...:S meg sztem ne gyári 4százados illesztéssel menjem hanem 5-6inkább... vagy ahogy épp kijön, én is B-s hengerhez A-s dugot vettem és igy 5század:) Am. hallottam gyűrűtörés volt az meg elvielg a szar olajtól lehetett, vagy szar tömitésméret, préssáv...
az sajna nincs hozzá de amúgy 56 os méretü kell bele!
Ez egy tartalék hengerem volt frissen van hüvelyezve karcmentes!
Jól jár aki megveszi!
Nekem a hüvelyezés került 15 ezerbe!
Adok hozzá 3 db bele való gyürüt,hengerfejet vízpumpával és egy tökéletes önindítót is!
a bal blokközépen van rajta egy 2 szegeccsel rögzített biléta
a 2 blokkfelen csak 1-1 azonos 5-6 jegyű szám szerepel azonosítóként,mint az idomok belső felén vagy a kipudobon és sok más alkatrészen,de ez nem szerepel sehol
hol érted a blokk özepét? én még nem találkoztam vele de holnap megnézem... de midnensetre ne mtudok róla, és a kis "écdulát" szokták leolvasni az rseknél viszont a blokk hátsófelébe van beleütve, szal ott ilyent már nem igazán lehet, persze ilyen megrongálosodásos leolvashatatlan dolgot is lehet csinálni h újat kapjon:D
elől elég hülyén van megoldva,lehet h csak nálam nemtom...a csavar bemegy a féknyeregbe egy lyukon,abban a lyukban van a menet.utána átmegy ugye a 2 fékbetéten,és belemegy a féknyereg belső felébe egy lyukba,amibe viszont nincs menet.abba amelyikbe van menet oda csak 7es csavar megy,de a 7es csavar a 2 lyukba nem megy bele mert nagy:(
kétlem, h igy megbukna:D mert ott csak aszámot nézik :D sőt nekem is a motorszámom más vna a forgalmiba meg a motoron és már 4eredetvizsgán meg pár müszakin is átment mert egy 2es belekerült és egy 9es asszem emg hiányzik:D
Azt sajnálom,h a Mito talira nem tok menni,biztos qva jó lesz :(