Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja,gyorsan.Nem volt rossz moci,sőt,csak nem használtam ki,keveset jártam vele,és nem volt elég időm foglalkozni vele.Még lehetett vna rá költeni,de így jól szálltam ki a buliból.Majd köv tavasszal újabb project;)
Azt sajnálom,h a Mito talira nem tok menni,biztos qva jó lesz :(
Értem, nekem csak gyorsan lett elmondva, meg sose néztem még meg hogy hogy is van az odalent.
felhivod Somát 19ért ad vertexet (bár nem tennék bele:S), de mást jelenleg Mo-n nem lehet kapni...:S meg sztem ne gyári 4százados illesztéssel menjem hanem 5-6inkább... vagy ahogy épp kijön, én is B-s hengerhez A-s dugot vettem és igy 5század:) Am. hallottam gyűrűtörés volt az meg elvielg a szar olajtól lehetett, vagy szar tömitésméret, préssáv...
Na azért mondom h nincs sehol a blokkbaa ütve motorszám:)
aham.. hát monuyk nekem ink 1 dugó kéne a henger az túlélte az esetet
az sajna nincs hozzá de amúgy 56 os méretü kell bele!
Ez egy tartalék hengerem volt frissen van hüvelyezve karcmentes!
Jól jár aki megveszi!
Nekem a hüvelyezés került 15 ezerbe!
Adok hozzá 3 db bele való gyürüt,hengerfejet vízpumpával és egy tökéletes önindítót is!
de dugo az nincs hozzá ?
Eladó ha érdekel valakit!
98 as Mito henger tökéletes 3 db Vertex gyürükkel -Hengerfej-és egy tuti Önindító!
15 Ezerért vihetitek!
a bal blokközépen van rajta egy 2 szegeccsel rögzített biléta
a 2 blokkfelen csak 1-1 azonos 5-6 jegyű szám szerepel azonosítóként,mint az idomok belső felén vagy a kipudobon és sok más alkatrészen,de ez nem szerepel sehol
Hát én majdnem megvettem egy mitot, venni kellett volna hozzá egy vázat meg egy blokközepet vagy mi a fene , mert előtte 50-esként futott.
hol érted a blokk özepét? én még nem találkoztam vele de holnap megnézem... de midnensetre ne mtudok róla, és a kis "écdulát" szokták leolvasni az rseknél viszont a blokk hátsófelébe van beleütve, szal ott ilyent már nem igazán lehet, persze ilyen megrongálosodásos leolvashatatlan dolgot is lehet csinálni h újat kapjon:D
őőő blokközépen nincs rajta a motorszám?
scoefield !
mien szüröd van? muti már meg képen !
mert én olyan csütörtök magasságába rendelném meg a cuccokat!
Feltudsz venni msnre? mert akkor ott majd kövhéten ledumáljuk a rendelést!
elől elég hülyén van megoldva,lehet h csak nálam nemtom...a csavar bemegy a féknyeregbe egy lyukon,abban a lyukban van a menet.utána átmegy ugye a 2 fékbetéten,és belemegy a féknyereg belső felébe egy lyukba,amibe viszont nincs menet.abba amelyikbe van menet oda csak 7es csavar megy,de a 7es csavar a 2 lyukba nem megy bele mert nagy:(
Az egy kis csapszeg sztem,én hátul egy 5-ös hosszú csavarral oldottam meg. Nézd meg az átmérőt és vegyél olyan csapszeget!
okés nekem megfelel.plussz kellene nekem egy olyan csavar ami elől a fékbetéteket trtja egy szintben (rem érted melyikre gondolok)
Viszont ezt nézzétek mit találtam,asszem RD350 blokk Evo alapban + egy kis egyéb:
ne mgáááz
LOL! :D Okés,nem szóltam!
fékbetétet nagyvas.hu-n de ha vársz kövhét közepéig kb akkor rendelhetnk együtt...
kétlem, h igy megbukna:D mert ott csak aszámot nézik :D sőt nekem is a motorszámom más vna a forgalmiba meg a motoron és már 4eredetvizsgán meg pár müszakin is átment mert egy 2es belekerült és egy 9es asszem emg hiányzik:D
csáó!Sürgősen kellene nekem első-hátsó fékbetét és kuplunglamella!Aki tud irjon lécci.vagy irjatok olyan cimet ahonnan rendelni tudok!kössz mindenki
köszi mindenkinek a segitséget!
üdv
mitoo