Nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem a csapágy és az összes szimering (teelszkop, váltómögötti, főtengő) 8ezer ftból megvolt ugyan azok mint a gyárik:D
Bazz az fasza...:S Nah mindegy szerencsére nincs nagy gond az a lényeg:) Elvileg jövő héten megjön dugó mega tömités:):@@ Aztán akkor hétvégén összeis fog állni:)))
Annyi a különbség,hogy itt frontális autós-motoros ütkézes lett volna,nem tudom mennyivel jött a kocsi,de az összeadódó sebesség kb 80-100 lehetett,nem maradok élve...
Nekem is volt már olyan, hogy megyek falun belül 50el, és előttem vagy 30 méterre kikanyarodik egy kocsi. Mondjuk az anyám robeszával volt, amin meg ráadásul gyenge a fék. Alug tudtam elkerülni, hogy ne üljek be a fószer mellé. Sűrű dudálás és mutogatás közben mentem el mellette, mert ő ugye azután hogy kijött, meg is állt az út közepén. Ha nem kell sietnem, megállok és kiveszem a csávót a kocsiból.
Nem volt bukás,a tükör szétrobbant és a nyakamnak vágodott,meg idomon 1-2 dolog, a nyakamon van véraláfutás meg a brét ütöttem be. Igen,a saját sávomba jött át,úgy hogy én a jobb padkától kb 30 centire voltam.
Rendbe vagy nagy bukás volt? H-h frontálisan? veled szembe jövő? tegnap sachsal főuton mentem középen faszikám megelőzőtt zárovonal és inteziven huzta a kormányt fékeztem meg már majdnem a padkán mentem ksi faszkalap:@ am. ma elvitték a sachsot osztrákba:(:)
Srácok,mennyi egy új tükör? Meg misoc,mennyi nálad egy bal oldalidom,az a darab ami a 2 részből van? Csak az ár érdekel! Odalett a bal oldala kicsit.
Vigyázzatok magatokra!
blok henger nélkül jó fötengelyel=30eft arrow kipufogo dob+gyári leömlö=25eft
henger+dugo+hengerfej=40eft
hátsó telo=8eft
idomszett luky-s=30eft
elsötelo=20eft
müszerfal=10eft
gyujtáskapc
solo=10eft
hátsó ülés+kulcs=5eft
hütö=10eft
karbi=10eft
tilisztor=8eft
trafo=8eft
lendkerék=10eft
lábtartok=6eft
elsölámpa=1
2eft
hátsó lámpa=5eft
stb......... szinte minden van
érd:705377495
misoc160@freemail.hu
Nekem Shox mondial van,full kényelmes,én csak ajánlani tudom maximálisan.
meik ruha a jobb ? meiket vegyem meg ? B-star ? vagy Shox Mondial?
itt találtok mizohoz idomot ha kell!
Vigyázzatok magatokra!
misoc160@freemail.hu
500 km ről jöttek érte...