Szevasz!A tank alati idom a duplalámpásra nem jo?A hütöt kéne takarni jobb oldalon,sajnos hiányzot mikor+vettem.1998-as évjtu,de azt tetek rá ami volt szerintem.Rendszámos p8-as a váz.
Erről eszembe,ma összefutottam egy MV F4 1000-rel,sajna kocsiban voltam,de mutattam a srácnak,hogy túráztassa kicsit...aztaleborult :O bazz ilyen gyönyörű hangot még nem hallottam életemben,érces, rekedtes visító,4 Bódis vég volt rajta,mondtam is faternak,jól kezdődik a nap! :D
Sziasztok!
Örömmel értesítek mindenkit, hogy a weboldalam elkészült: primacagiva.extra.hu . Számos érdekességet tartalmaz (és fog tartalmazni) a CAGIVA PRIMA - val kapcsolatosan (CAGIVA történetét érdemes elolvasnotok, sehol nem találtok ilyet, csak nálam). Kérem tekintsetek be, ha van egy kis időtök, szívesen várom a véleményeket!
Nem. Elszakadt az egyik power bowdenem és ugye csukva hagytam, ugy használtam egy napot aztán nap végén mondom kicsit megpörgetem, aztán megvolt lassitottam hallottam a nagy csattogás ugye a hajtókarom logott mint az állat, és erősen gondolkozok h nem-e a powertől ugye ahogy csukva volt magasabb fordulaton több füst keletkezett de ugye nem tdott gyorsan távozni és vmi nyomás miatt nem-e mehetett szét vagy vmi iylesmi, szóval h erőlködnie kellett... Szal érted?!
http://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460
AZ ÁR IRÁNYÁR!
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csabkukacgmailpontcom vagy itt a fórumon.
Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük.
randy!Köszi csukva marad akkor amugy is egy fasza hergewr ráférne,de nyáron nem bontom meg!Azért vettem szokjam a kormányzást.Jövöre R'1,xx,hayat szeretnék venni,de turázni vele.Szerintem 120km temponál Mito is bevág annyit mint hayabusa.Érthetö csak 125ös.Jo motorozást nektek.
Ha nyitva marad akkor alul nagyon erőtlen lesz,pörgetni kell,hogy menjen.
Ha zárva akkor sokkal jobb lenne arra amire használod,lesz alul is nyomaték,de felül lesz gyengébb,én ezt javaslom,viszont figyelj oda,nehogy beleérjen a dugóba!
Randy!Te mint tapasztalt Mitos+kérdezlek!Rossz a powerem melyik jobb+oldás áandoan nyitvahagyom,vagy nem is használom?melohelyre bejárni használom fogyasztás szempontjábol kérdem?Köszi.
Erről eszembe,ma összefutottam egy MV F4 1000-rel,sajna kocsiban voltam,de mutattam a srácnak,hogy túráztassa kicsit...aztaleborult :O bazz ilyen gyönyörű hangot még nem hallottam életemben,érces, rekedtes visító,4 Bódis vég volt rajta,mondtam is faternak,jól kezdődik a nap! :D
Örömmel értesítek mindenkit, hogy a weboldalam elkészült: primacagiva.extra.hu . Számos érdekességet tartalmaz (és fog tartalmazni) a CAGIVA PRIMA - val kapcsolatosan (CAGIVA történetét érdemes elolvasnotok, sehol nem találtok ilyet, csak nálam). Kérem tekintsetek be, ha van egy kis időtök, szívesen várom a véleményeket!
de a blokk még mindig nincs kész , sztetek mien lett a festése ?
Linkek és képek:
http://www.hasznaltauto.hu/2200920_aprilia_rs_2004
http://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460
AZ ÁR IRÁNYÁR!
Érdeklődni lehet:
msn-en(adatlapomon van), e-mail-ben: szoke.csabkukacgmailpontcom vagy itt a fórumon.
Akit kicsit is érdekel a gép nyugodtan vegyen fel msn-en, vagy írjon e-mail, megbeszéljük.
Ha zárva akkor sokkal jobb lenne arra amire használod,lesz alul is nyomaték,de felül lesz gyengébb,én ezt javaslom,viszont figyelj oda,nehogy beleérjen a dugóba!