Eladó evi tűz piros faridom lámpával együtt,és egy vadonat új tank alatti idom,egy tanksapka körüli bizbasz ,is van meg ami a tankot fogja kis kütyü,Zacsinál lévő kütyü cak pakk 8 guriga....
Helló kérlek segítsetek zárlatos lett az önindítóm a mociba vettem a bontóba egy másikat azzal már működik de még mindig szarakszik az egész mert amikor 2000 es fordulaton pörög akkor még az irányjelző is rendesen működik és ahogy húzom a gázt egyre gyorsabban villog utánna meg egyszer csak abbahagyja nem is villog. Én arra gondoltam hogy fesz. szabályzó balya van de ezt majd még holnap kimérem. ha valakinek volt már ilyesmi problémája és tud valami mást azt szoljon pls. Előre is köszönöm.
Vkinek egy bal tükör? A fényezés lehet kopott,de az állító és maga a tükörüveg rész sérülésmentes legyen! Sőt az is elég,ha csak a műanyag lap van a tükörrel és csavarral!
misoc?
még van egy eladó Y konzolom, meg egy kipufogódob (képeknél lehet látni a motoron), egy kicsit nyomott hütő (de müködik) hmm... másom nincs:D kurva olcson megválnék tőlük!
Szia Nekem is van egy 98 as évjáratu Mito hengerem hibátlan állapotú hengerfejem is van hozzá meg 3 db vertex gyürüvel 18 ezrért.A hengerben még dugó nem volt!
A kis szürke vmi az egy szellőző rács,mivel a 998R-nek zárt az oldalidomzata,de tudtommal abból nem készült biposto (kétüléses változat) tehát ez egy S lehet R oldalidommal.
A Mito Evo-t pedig a 916-ról mintázták,ami a 996-998-748 elődje.
Amúgy nem akarok beszólni, de a képen az egy 998as Ducati. Ha megnézitek, akkor a két motor között, az oldalidomon van egy kicsi külömbség, ami azon a képen amiről szó van, alig látszik. De az oldalidom és a tank között, az idomon van egy kis szürke valami, ami a 998ason van, a 748ason nincs. Hasonlítsátok össze a két képet, és meglátjátok!
há de a ducati 748ról mintázták az evo mitot ,nem? a 998 az kicsit másképp néz ki tuttommal...és ez meg a képen oan mintha evo lenne,de mégse mer nézd meg a vázát,emg a 2 kipuff meg minden.. és ebből gondltam ,h ez ducati 748
Csak itt sokan modták h nekik a csapágyak 8 ezer meg hasonlók (skf) bementem skf-be 15ezret vittem magammal, odaadtam a cuccokat felirta őket kérdeztem kb mennyibe lesz elkezdi hát a csapágyak huzosak de oylan 8ból megvan az egész, jaaa mondom akkor okéé:D szal ugyanazok lesznek bent mint a gyáriak:)
első hátsó kerék=15ezer
első teleszkop tengelyel=10ezer
első hátsó féktárcsa=8ezer
első hátsó féknyereg(betétekel)=6ezer
hütö=7ezer
hátsó legőkar=5ezer
központi rugo=5ezer
papiros váz=8ezer
tank=3ezer
oil tartály=3ezer
kicsit szakadt ülés=2ezer
légszüröház egy helyen olvadt szürö nélkül=4ezer
hátsó lábtartó=6ezer párba
fejdiom tartó vas =1ezer
komplett elektronika összes tyukbélel=15ezer
első lámpa=6ezer
villa hid (nemtom pontosan hogy hivják)=4ezer
gyujtás kapcsolo=5ezer
Ha érdekel:
Polyák László
2800 Tatabánya, Ságvári Endre út 14. 1.lph fsz/1.