Valaki!
Nem kell senkinek a motorom?Vigye már el valaki!
Olcsón oda adom Hivj és meg beszéljük 06 20 486 4420
Vagy valami csere is érdekel ha normális ebben az értékben cross vagy enduro vagy auto csere:D
Szevasztok! Van valakinek 1-es evo-hoz gázbóvdenje ? mert az enyémnél széttört az a müanyag elosztó ahol elágazik az olajozáshoz és a karbihoz ha valakinek van kérem jelezze mert itt Pécsen nem találtam és nemtok motorozni msn: c.mito@freemail.hu Köszi
Igen alapméretes Dugó kell bele!
Adok 3 db bele való Vertex gyürüket is a Pinks motorsnál rendeltem bele őket.
Hengerfej is gyönyörü szép nincs szétbarmolva.
Igen a 15 Ezer a legalja annál olcsóbban nem adom mert ennyiért Baráti.
Pest-megyei vagyok de egy 30km ig elviszem vagy postai utánvétel.
Számom:0630/463-6373.
meglapődnék ha visszavennéd ! Vegyél akkor már 1 normálisat!
az a 6-os értékű gyertya megtette a hatását + valami iszonyat bután ment az a motor...Legalábbis az enyém után! Bár Balázsnak is halálfélelme volt miután kipróbálta az enyém
Hali skacok Kinek volt itt az a street fighter idomos mitoja lucky-s festéssel :D mert kéne róla egy két kép illetve a fejidom típusa hogy miet eett rá :D előre is köszi ^^
Szia.
Hüvelyezés óta nem volt benne dugó karcmentes 98 as évjáratu.
adok hozzá 3 db vertex gyürüt bele valók új.
Hengerfejet és egy tökéletes önindítót.
Eladtam a Mitomat és ezek megmaradtak !
Az ár Fix!
Hali ! Nem tudtok valahol bontót ahol olasz motorokat bontanak? MAlaguti madisonhoz kéne hátsókerék! Tudom hogy nem ide tartozik de ha valaki tud írjon ! Köszönöm
Ien órája, mint amit a képen mellékelek, a 94-nél újabb Mitok-nak van? Amik fordított telósak.
az a kérdésem lenne hogy a mitonak a régebbinek nem az evonak müanyag tankja van?
Nem kell senkinek a motorom?Vigye már el valaki!
Olcsón oda adom Hivj és meg beszéljük 06 20 486 4420
Vagy valami csere is érdekel ha normális ebben az értékben cross vagy enduro vagy auto csere:D
Adok 3 db bele való Vertex gyürüket is a Pinks motorsnál rendeltem bele őket.
Hengerfej is gyönyörü szép nincs szétbarmolva.
Igen a 15 Ezer a legalja annál olcsóbban nem adom mert ennyiért Baráti.
Pest-megyei vagyok de egy 30km ig elviszem vagy postai utánvétel.
Számom:0630/463-6373.
az a 6-os értékű gyertya megtette a hatását + valami iszonyat bután ment az a motor...Legalábbis az enyém után! Bár Balázsnak is halálfélelme volt miután kipróbálta az enyém
Hüvelyezés óta nem volt benne dugó karcmentes 98 as évjáratu.
adok hozzá 3 db vertex gyürüt bele valók új.
Hengerfejet és egy tökéletes önindítót.
Eladtam a Mitomat és ezek megmaradtak !
Az ár Fix!