Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helósztok! lenne egy kérdésem
hogy a régi mito meg az evo mito váz között van-e külömbség?
Hello
Valaki tudna nekem segiteni hogy mechanikusra hogy lehet megcsinálni a powert hogy ne ez elektronika nyissa hanem én a gázkarral:D
hogy még 1 bovdent be iktatni hogy az nyissa gáz huzásra a ppower nyelvet:D
köszi várom az ötleteket:D
Dajdika !
nincs mit , örülök hogy örölsz
4-ért megkapod!
A hátsólámpáért adok 3-4ezret külön, az idomot tartsd meg:)
Vegyetek evo idomooooooot Szaré hugyé megkapjátok,csak vigyétek
Köszi a karbit!Holnap be is szerelem.látom ki is takaritotad,de a lényeg 160-nas a föfuvoka.Szevasz
Nekem annyi erő mindig van benne,hogy simán letesztel,csak az önindítóhoz kevés. De fogok venni akksit,alap.
Énis tologattam, de be is szart a power elektronikám. Nekem az önindító volt szar, nem mindíg tekert.
Én már vagy századszorra tolom be :D:D (szar az akksim)
tudom 100ért adja csak kiváncsi voltam hogy mi a baja de elmegyek megnézem
Háhááá! Ismerem ezt a srácot! Ványai suttyó! Am a motornak nem lehet nagy baja.. mert amikor én láttam akkor meglökte és már kotyogott is.. Egy nagyon spéci fasza robogóra cserélte de a faterja nem ad neki lóvét h megcsináljon rajta ezt-azt... szal arra Mito-ra kell költeni egy kicsit de tudod h mit hogyan csinálsz meg rajta és nem kókányolod... ennyi! A srácról meg annyit hogy Ciro a beceneve és ha odamész hozzá és mondod neki h adsz érte egy 100-ast akkor megenyhül a szíve valszeg Nah sok szerencsét!
nemtom akarok veni egy mitot és a srác monta hogy tolásra indul és nemtom hogym eg merjem e nézni
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=114725
Ezeregy millió dolgo lehet, de tologatni nem szabad emrt a powerja behal... TOlásra indul? Szikrát ad? Gyertya jó? Benzint kap?
ha tolni kell a motort mert nem indul be az gyujtáshiba nem vagy mi?
Jah még valami ez telos kép,a minőségért sry
Itt a kép,tank alattiról nincs ,de az hibátlan..ha érdekel postára tudom adni
Cakk pakk 10 papír
Hali Képet nem nagyon tudok küldeni,max hétfőn,de mindt mondtam a tank alatti idom új,beis van még csomagolva szval 1 karcolás sincs rajta,Faridom tűz piros,evo felirattal az oldalán,és lámpával együtt,annak van egy kb 2-3 cnetis karc az oldalán..De ezenkívűl semmi baja..gyönyörű
küldesz az idomokrol képet mert engem érdekelne.
meg gyújtás elektronika menyibe van ez? és ha valaki tud szoljon köszi
öninditó érdekelne mitoba menyiért tudtok
hello:
gyárim van ami kupos dugohoz jó annak a tetején :1-es csak
ár=5eft
Michelin Pilot majdnem vacsi új gumi 25000.-KOMPLETTEN!
Pirelli Dragon pályázott szal a közepe majdnem új a széle is bőven elmegy még pályára 25000.-/garnitúra