Hello
Valaki tudna nekem segiteni hogy mechanikusra hogy lehet megcsinálni a powert hogy ne ez elektronika nyissa hanem én a gázkarral:D
hogy még 1 bovdent be iktatni hogy az nyissa gáz huzásra a ppower nyelvet:D
köszi várom az ötleteket:D
Háhááá! Ismerem ezt a srácot! Ványai suttyó! Am a motornak nem lehet nagy baja.. mert amikor én láttam akkor meglökte és már kotyogott is.. Egy nagyon spéci fasza robogóra cserélte de a faterja nem ad neki lóvét h megcsináljon rajta ezt-azt... szal arra Mito-ra kell költeni egy kicsit de tudod h mit hogyan csinálsz meg rajta és nem kókányolod... ennyi! A srácról meg annyit hogy Ciro a beceneve és ha odamész hozzá és mondod neki h adsz érte egy 100-ast akkor megenyhül a szíve valszeg Nah sok szerencsét!
Hali Képet nem nagyon tudok küldeni,max hétfőn,de mindt mondtam a tank alatti idom új,beis van még csomagolva szval 1 karcolás sincs rajta,Faridom tűz piros,evo felirattal az oldalán,és lámpával együtt,annak van egy kb 2-3 cnetis karc az oldalán..De ezenkívűl semmi baja..gyönyörű
Michelin Pilot majdnem vacsi új gumi 25000.-KOMPLETTEN!
Pirelli Dragon pályázott szal a közepe majdnem új a széle is bőven elmegy még pályára 25000.-/garnitúra
hogy a régi mito meg az evo mito váz között van-e külömbség?