Gondolom olyan kell, amilyet a gépkönyv ír. Amit írtál az sem lehet annyira szar bele, de jobban jársz ha megvárod az itteniek véleményét! Ha pedig sürgős, google.hu, szerintem biztos sikerrel jársz :) Van megannyi cagiva fan oldal, biztos le van írva ez is valahol :)
üdv
ha vennéd a fáradtságot, és nem írnál faszságokat, talán arra is lenne energiád, hogy utánanézz hogy miért is szorult meg a drága :) Eléggé nem a motor tehet róla, sokkal inkább egy szar szerviz szar karburálásából adódó beállítási probléma volt az ok mind a 2x. Máskor ne csinálj segget az arcodból...
aki meg komolyan elhitte hogy most anyázni fogom a cagivát mert lecsúszott egy olajcső, az csak AZT AKARTA HALLANI HOGY ANYÁZZAM A CAGIVÁT. Mint mondtam irónia, de lehet van akinek ez a szint még magas :)
Szevasztok! eladó egy shox börruha nadrág és felsö és egy daytona csizma 43-44-es.az Ára:60ezer Ft.akit érdekel az irjon emailt:theworldismine01@freemail.hu,
Sziasztok! Tud valaki mondani nekem Békéscsaba környékén egy jó szakembert aki olcsón és precízen dolgozik? Nagyobb sebességnél lehörög a motorom(120 körül) meg a powerem nehezen akar kinyílni.. Aki tud segítsen! köszi!
-egy szóval nem mondtam hogy szar a cagiva
-amolyan irónikus poén volt, senkit nem akartam bántani, és főleg nem vette komolyan senki aki ismeri a motorom előéletét.
-tudod akinek nem inge, ne vegye magára :)
-semmivel nem jobb a régebbi RS mint az új, nem értem miért mondod.. A blokkjuk is megegyezik. Annyi hogy az újba a szabályok miatt több szart beleraktak (katalizátor, pótlevegő, de ezek kurvára nem 2006tól vannak, szóval ez sem az új RS számlájára írható)
Ez is biztos hely függő is.. A szomszéd Ditechjét mikor megakadt, javították... Teszem hozzá, nem azért akadt meg, mert szar, még ha ő azt is állítja, csakhát nem kellett volna rátenni egy malossi lehajtást, és folyton 100-al menni vele... Mert így elszabta a szíjat, ami elcsapta az olajcsövet, amit nem vettek neki észre a szíjcserénél.. Olaj nélkül meg megakadt a drága... Na ezt most újra eljátszatto... Vagyis megakadt.. Hogy most javítják-e neki garanciába, nem tudom... De én neki is mondtam, nem szabadott volna hozzányúlni... de a másik kipuff, más lehajtás...
És Tyt ha vígasztal, a Hyo importőre,a Spirro is nulla.... Szerencsére a Kanizsaiak normálisak...
Merthát milyen az, hogy az importőrnél nincs olyan alapvető alkatrész, mint levegőszűrő? Vagy mi az, hogy egyértelműen garanciális idő alatti problémán húzzák a fogukat... Vagy hogy ha valami gond előfordult, és típushiba, pl a benzincsap, nem visszahívnak, mielött elkezd csepegni, hanem megvárják, míg tönkremegy? Szóval magyarország.. Addig vagy "kedves vevő" amúgy kifizeted az árát, aztán szívesen látak, ha karbantartáson megjelensz, és kifizeted az óradíjukat, de ha érvényesíteni szeretnéd a garanciát, akkor ellenség leszel...
tyt !
régota nézegetem a forumokat és látom sokat irsz ide...
jah és azt akarom mondani hogy ha a cagiva szar akkor te mi a faszt keresel itt ?
mellesleg az uj rs ek a szarok a "régi" szivlámpások sokkal jobbak voltak
üdv
aki meg komolyan elhitte hogy most anyázni fogom a cagivát mert lecsúszott egy olajcső, az csak AZT AKARTA HALLANI HOGY ANYÁZZAM A CAGIVÁT. Mint mondtam irónia, de lehet van akinek ez a szint még magas :)
Tóth László 06 20 356 7680
Az olcsóság relativ, de a precizség az 100%-os!
Hivd fel és beszélj vele, jaminai!
-egy szóval nem mondtam hogy szar a cagiva
-amolyan irónikus poén volt, senkit nem akartam bántani, és főleg nem vette komolyan senki aki ismeri a motorom előéletét.
-tudod akinek nem inge, ne vegye magára :)
-semmivel nem jobb a régebbi RS mint az új, nem értem miért mondod.. A blokkjuk is megegyezik. Annyi hogy az újba a szabályok miatt több szart beleraktak (katalizátor, pótlevegő, de ezek kurvára nem 2006tól vannak, szóval ez sem az új RS számlájára írható)
És Tyt ha vígasztal, a Hyo importőre,a Spirro is nulla.... Szerencsére a Kanizsaiak normálisak...
Merthát milyen az, hogy az importőrnél nincs olyan alapvető alkatrész, mint levegőszűrő? Vagy mi az, hogy egyértelműen garanciális idő alatti problémán húzzák a fogukat... Vagy hogy ha valami gond előfordult, és típushiba, pl a benzincsap, nem visszahívnak, mielött elkezd csepegni, hanem megvárják, míg tönkremegy? Szóval magyarország.. Addig vagy "kedves vevő" amúgy kifizeted az árát, aztán szívesen látak, ha karbantartáson megjelensz, és kifizeted az óradíjukat, de ha érvényesíteni szeretnéd a garanciát, akkor ellenség leszel...
régota nézegetem a forumokat és látom sokat irsz ide...
jah és azt akarom mondani hogy ha a cagiva szar akkor te mi a faszt keresel itt ?
mellesleg az uj rs ek a szarok a "régi" szivlámpások sokkal jobbak voltak