Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösziszépen
www.italmondo.hu itt kint van cím,telszám
igen?
és mennyiért adod a hengert?
miért adod el? hány km van benne?
(vagy ez csak henger+hengefej, dugo nélkül?)
nekem van mito sp hengerem hengerfejjel.125cc legkomolyabb henger mitora.
csá valaki meg tudná adni az itálmondo valamien elérhetőségét?
Üdv! Én is írok ide ha nem gond mert beszereztem egy mitot! ha tudtok valamilyen tuningot vagy oldalt akkor légyszi írjátok már meg mert nemtalálok. köszi! vagy ha valakit érdekel a motor szóljon mert lehet hogy nemsokára már meg is válok tőle!
Metzeler nem tom mi... Majd hétvégén megnézem pontosan, meg a mérete se a gyári...
Sziasztok!
Ha kerestek,vagy eladnátok bármilyen motoros cuccot, motort
akkor azt gyorsan és egyszerűen feladhatjátok itt: Klikk Ide!
További jó fóumozást!
Üdv Mindenkinek!
Ezt tegnap alkottam , remélem tetszeni fog:
Te Fahee neked milyen hátsó gumid van?Milyen márka és tipus?És mennyiért lehet szerezni ujonnan?
Aham...
láttál más féle karbon dobot már Mito-n?
Vááá az nagyon király
u.olyan mint az enyém
néztem a hirdetésed a hazsnaltauton.. ha tényleg el akarod passzolni,akkor "kicsit" vedd lejebb az ir.árat. .lég durva 330 egy frecciáért
Hát jah Őő okés, de amugy már láttad h milyen és olyan mint a tied? vagy nem láttad még vagy miiI?:O
még mindíg ez a dob mizéria?
Amúgy nem voltam még szervízbe de ha megkérdeztem akkor úgyis szólok
290-nek is jó lesz az dob nélkül Dob meg az enyém és kiegészitem 300-ra Ennyi
Hy all! Az Én gépem is eladó, 99-es Mito Evo blokk képek az adatlapomon...........
képek adatlapomon !
350-ért árulta
300-ért viheted az enyém .Alkuval csak felbosszantanál,tehát nincs ! A motor tökéletesen műxik! Első telószimering csere esedékes amúgy rendben van
hehe a dob sztem jó helyen van ahol van......
csá
ha valaki tud gyujtás elektronikát akk vegyen már fel msn re
nagyon fontos lenne
Jah jó... Csak még nyáron 300nem tom mennyiért árulta... de ugy látszik rájött h annyiért nem fog elkmenni... áá semmi csak a dobra pályázok
300 ba?
250 et mondodd de mondtam neki egyet ajánlatot ami tetszett neki csak meg kell h beszéljük személyesen!
Mi van a kipuval?
De a kiput mentsd róla Tényleg sikerült rákérdzened?:O