Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt már mondtad neki is? Mert ő vmi 300nál gondolkodik vagyis nyáron még a körül volt...
még nemegyeztünk meg árba de 200 vagy alatta, miért?mutass képet lécci róla vagy vegyél fel msnre mert érdekelne h milyen meg stb....
djjedzinak2@freemail.hu
nem haszon leső
az enyém is eladó ha nem tudnak meg1ezni
passzolom nem otm menyiért de majd mondom neki írja le hogy smint van ez
mennyiér veszi meg a juhász mitoját?
Kössz de azénem akarnék RS t mer csak a legújabbak néznek i jóll (2006tól) ezelőttiek valahogy nem teccenek ,meg RS ből elég sok van Mitoból jóval keveseb meg a mito tiszta Ducati filing
Rshez hasonlitsd! Egyszinten vannak... Bár sztem megbizhatóbbak...
Mitokat annyira nem ismerem , de mégis megbízhatóak?jó a sprintjük?végre mennyit mennek ?
Mer lehet veszek egyet csak ezeket nemismerem
RS t NSR t ismerem de mitot nemnagyon ,tehát ha segítenétek?előre is kössz!
Üdv mindenkinek Sztem dugót PROXot rakj bele drága de jó
jaja jó lesz alig várom már......
ja igen ádi (dj jedzinák) meg veszi a kis juhász mitoját :D és együt huzatjuk majdan :D
Hali minden mitosnak, ha mindne igaz nekem is meglesz 1 héten belül a mitom mint az előző srácnak és eggyüt fogunk motorozni (a 2 mitos gyerek :-))))))))))))))))) )
üdv mindenkinek
srácok 2 hét múlva vasárnap elvileg meg lesz a mitom szinte biztos már csak a hengeres dugós faszinak kell sietnie :D és meg lesz az én babám :) üdv a mitosok körében GezaR
A másik meg, már egyre hidegebb van, ilyenkor már csak sürgősebb esetekbe megyek motorral ha nincs más, télen pedig ráérek felújítani és mire jó idő lesz lesz jogsim is.
Helló, úgy néz ki h november környékén Mito tulajdonos leszek. Tegnap mentem vele pár kört és naon szépen megy, nem is zörög, de van benne 32000 km és már ideje lenne egy kis felújításnak és mivel még nem volt ien motorral dolgom érdeklődnék h mien dugót, csapágyakat stb... ajánlotok bele. (Azért novemberben lesz meg leghamarabb, mert angliába van kint iskolai gyakorlaton.)
Télen nekem is lessz vele melóm...blokk szétszedés...ugyanis a sérült oldalt egy az egybe kicsrélem...
azon kivül semmi extra fötengely csapágyak,fötengely felujitás,szimmeringek 1000 km el ezelött
lett megejtve..nem tom a dugómba hány km lehet eddig baj nem volt vele és még ereje is van..
kétgyürüs vertex
Kah és kitünő állapotú(szal nem szét égetett stb)
15ezer km-t futott lamellasor eladó! Ha vkit érdekel szóljon!
hello:
ha konkrét árak kellenek
akkor hivd fell az ITALMONDOT:309535729 és ott kapsz konkrét árakat ha ez neked sok!
ka kell 25-eft kompleten mindnenel együtt,postán is.
több info kell rola hivj:705377495
KISTARCSA
nah mentem joccakát én már nagyon várom és remélem télleg ösze jön végre egy ien normmális gép
ÉS hol alálható am?
Jah értem
ő az és téleg ő az és nem edem é ez piros volt gyárilag most lett lefújva és már karbon kipu van rajta :)