Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már vagy 12 őt halotam és mind 1 ik más de fel ismerhető :d szóval már mesziről lehet tudni hogy mito de halhatóan más hiába van két gyári akárcsak más duóval már más a hangjuk
Te mutass egy kéept arról a feketéről már lécce
Vegyél fel msnre
a sajátomon kívűl még nemnagyon hallottam mito hangot max. talán csak 2-t.csináljatok ti is vidit és msn-en küldjétek át
én meg arra várok hogy kész legyen a henger meg a dugó és végre it legyen a fekete szépségem
Őő asszem 6ezer
Jah igen,erre emlékszem Nekem meg új rendszám kéne,mivel ez igencsak darabos Mennyi lehet?
Jah meg lehet belekezdek mégegy rendszám tábla tartóba megint Vagy csak ezt megpróbálom picit alakitani majd megálmodom télen lesz rá időm
Fúú ez jó ötlet,akkor belenyomom öcsém kezébe a gépet,h vegyen fel kívülről
Hát azért nyáron a 40fokban csak fog melegedni... De még megvárom mig a mostaniak elkopnak (pár ezer km-t még azért birnak)
ma uccsó hangokat felvettem a mociról és télen majd ezt hallgatgatom :D
ahha,kicsit drágábban
De nem vészes
Sport kipu nekem is kéne,csak arra már nem lesz keretem úgyhogy kiszedem ebből a gyapotot Vágott slick utcára nem lesz rizikós? Hidegben nem fog bemelegedni,hamarabb kopik és,ha nem tudod bemelegíteni akkor meg csúszkálni fog
Nekem fényezés, új fejidom, olajcsere,fékolaj, lehet fékbetét csere, pár karbon cucc, 34es karbi vmi sport kipu, sötétiett plexi, tavasszal meg vágott slick, meg generál asszem vhogy igy lesz
Ha lesz akkor vmi sima AP-t veszek a Pinkben,3 rugó körül van,hátra jó,te sztem drágábban adod.
nekem van 1 garnitura bontatlan ferodo platinum betét eladó
Fúú nekem télre van 1-2 tervem: láncszett,ülésbőrözés, tökrök karbonmatricázása,lábtartók homokfúvása, lengővilla fújás, fejidomtartó konzol hegesztés vagy csere, váltóolajcsere, fékolajcsere, benzinszűrő csere, telószimeringek, karbipucolás, első izzók, markolat
Ami meg nem valószínű,de lehet: főtengelycsapágyak, tűgörgő, gumik, hátsó fékbetét,stb
az 5000_Km-es dugóm nekedadom
és a hideget nem is szereti annyira :( Nem megy olyan jól ...
NAh ha oylan sok van fizethetsz nekem egy nagygenerált:D Na jó elég lesz egy dugó is De nehogy Vertexet
én nem fáztam! Csak nehezen áltam már meg
Én soha nem spóroltam 1ik motoromon sem
Az Apriliaval is jól járt aki megvette mert full generál után adtam el,neki gyakorlatilag csak használnia kellett
Bár valószínű,hogy nekem több pénz áll a rendelkezésemre a motor karbantartását illetően
Én meg fáztam már
idén én is ma motoroztam utoljára :(
Kissé csúszkáltam ma és ennek nincs értelme
Mondom én Am. a Motul jó... Bár én recordot használok olcsó meg az is jó