én már vagy 12 őt halotam és mind 1 ik más de fel ismerhető :d szóval már mesziről lehet tudni hogy mito de halhatóan más hiába van két gyári akárcsak más duóval már más a hangjuk
Sport kipu nekem is kéne,csak arra már nem lesz keretem úgyhogy kiszedem ebből a gyapotot Vágott slick utcára nem lesz rizikós? Hidegben nem fog bemelegedni,hamarabb kopik és,ha nem tudod bemelegíteni akkor meg csúszkálni fog
Nekem fényezés, új fejidom, olajcsere,fékolaj, lehet fékbetét csere, pár karbon cucc, 34es karbi vmi sport kipu, sötétiett plexi, tavasszal meg vágott slick, meg generál asszem vhogy igy lesz
Én soha nem spóroltam 1ik motoromon sem
Az Apriliaval is jól járt aki megvette mert full generál után adtam el,neki gyakorlatilag csak használnia kellett
Bár valószínű,hogy nekem több pénz áll a rendelkezésemre a motor karbantartását illetően
De nem vészes
Ami meg nem valószínű,de lehet: főtengelycsapágyak, tűgörgő, gumik, hátsó fékbetét,stb
Az Apriliaval is jól járt aki megvette mert full generál után adtam el,neki gyakorlatilag csak használnia kellett
Bár valószínű,hogy nekem több pénz áll a rendelkezésemre a motor karbantartását illetően
Kissé csúszkáltam ma és ennek nincs értelme